Finito….

20111110-225316.jpg

20111110-225336.jpg

20111110-225354.jpg

Har precis kommit hem! Detta är några bilder på mitt bord, har tagit fler med den andra kameran som jag tänkte visa sen. Jag är finito, slut och helt färdig. Ryggen värker, bäckenet känns som det ska gå sönder men nu är det klart! Det var en trevlig kväll helt klart… Lyckat och det gick bra för mig. Fått en hel del beställningar så det är väl bara till att fortsätta köra på. 😉 Dock så har jag inte samma tidspress vilket gör det hela mer överkomligt. 🙂

Nu ska jag tvätta mig av mig sminket och lägga mig bredvid min fina kille. Milo sover sen länge då svärmor o svärfar tog med honom hem tidigare ikväll så att jag o Tony kunde hjälpas åt att packa alla produkter in i bilen. PIUUUUH….hörrni, imorn äre fredag! 🙂 Hihi…

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
12 years ago

Du är såååå duktig Nina! Trist att jag inte kunde komma i år! Hoppas du får sova lääänge nu i natt, för det kan du väl behöva!
Kram kram

Nästa inlägg

Jag är här….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x