Mamma vid 60 årsålder?

20111112-133014.jpg
Ok, å jag kände mig gammal när jag fick Milo…..

….fast jag inte var det! Minns att min barnmorska sa till ni en gång när jag ältade min ålder. ”Du är verkligen inte gammal Nina, herregud….du får ditt tredje barn vid 36 årsålder. Många får sitt första barn vi din ålder.” Då gav jag, för så var det. Men jag tänker faktiskt ibland på att jahaja gå på samtal på skolan när han går i åttan och ska behöva visa upp sin mamma som fyllt 50. Är det pinsamt o ha en mamma som är 50 när man är 14 år? Så då får det väl bli så att Tony går på såna möten. 😉 Nääärå…..så farligt är det inte men jag blir helt chockad nu när jag tittar på det här programmet. 57 åring blev mamma för första gången. Nu är hon 60 och vill ha ett syskon till sitt barn. Min mamma är yngre än henne och det känns som om jag skulle svimma om min mamma skulle vara gravid…..

Vad tycker ni? Är det ok att genom IVF bli gravid som 60 åring?

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

NYÅRS OUTFIT 2011/2012

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x