JÄVLA IDIOT!

20111114-111358.jpg
Har precis ringt ett samtal som gjort mig så jävla förbannad!

Ponera att du ringer för rådfrågning. Ska man få behandling i en sjukdom om man mår såhär osv? Du vet inte om du ringt rätt och frågar om du ringt rätt? Ponera att det då sitter en jäääävligt otrevlig människa i andra änden och bara tjatar om helt irrelevanta saker. Som hur längesen det var som personen blivit kollad och VAR personen blivit kollad. ”Ring nån annan stans (en annan stad), kan inte hjälpa er här gå till husläkare” även om instansen man ringer är specialiserade löd svaren. Skitsamma om personen inte hade rätt att komma men var för helvetes jävlar inte otrevlig!! Byt jobb!! Ge det till en arbetslös människa som vill jobba o hjälpa. Är det inte det man vill när man jobbar på ett sjukhus?! Nehejnej, inte du i alla fall din hemska arroganta människa. Känner mig så hjälplös och ledsen när det liksom kan vara jobbigt ändå!?

Ringde den andra staden och blev så varmt och hjärtligt bemött! Nu hoppas vi att vi får den hjälpen personen behöver. Kallelse kommer.

Personen är min pappa och hans sjukdom sarkoidos.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde K
Madde K
12 years ago

Ja tänk att folk får sitta på sådanna possitioner..har man ingen social kompetens så borde man inte få jobba på ett sånt jobb.
Hoppas det löser sig för din pappa.

KRam Madde

Mari
Mari
12 years ago

Jag undrar, hur länge har han varit sjuk? Symtom? Hur ”sjuk” är han? Har väl egentligen inte med det att göra men min sambo fick diagnosen för 1,5 månader sen o vi vet väl inte så mycket om det……

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Mari
12 years ago

Mejlar dig istället! 🙂

Nästa inlägg

Ny tävling snart!!!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x