Toxy the cat!

Toxy the cat! Ja, vår lilla tjockis katt. Får några veckor sen kom en granne fram och frågade om Toxy var vår katt. Jaaaa….svarade jag lite tveksamt och hann att tänka på om han gjort nåt dumt, han kanske hade lagt en kabel i hennes rabatt. Såg framför mig hur jag skulle gå dit med kattsands spaden och plocka upp en bubblig stor korv size big samtidigt som jag skulle få massa skäll av granntanten.

”Ska hon ha ungar snart?” frågade hon.

Jag tittade på henne med öppen mun sen började jag skratta och sa att han var en hane och att han bara var lite tjock. Eller rättare sagt har varit tjock. Ni förstår att Toxy har lite samma probs som sin matte. (Är jag matte eller husse? Jag lär mig aldrig det där!!!) Buken liksom hänger av att den varit lite uttöjd. Kanske inte så lite heller?! 🙂 Hon tystnade lite när jag sa att det var en hankatt. Men jag klandrar henne inte. Han har inga nötter där bak då han är kastrerad, sen hänger magen i backen när han springer. Det är liksom som en liten säck som hänger där och skvalpar åt båda håll för varje galoppsteg han tar. Det var väl inte alls konstigt att hon trodde det! 🙂 Jag tyckte att det var lite kul jag. 🙂

 

Vår lilla misse! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Theres - SettSagtochGjort
12 years ago

haha, tänker på vår Tippex när jag läser det. Han har varit så stor att han måste jama för att bli nersläppt på övervåningen när man stängt barngrinden. hehe

Nästa inlägg

Dagens…..VILL HA

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x