Såhär får du rabatt på Nindigos RUM

Sådär….. Ja, det tickar på med ”gillare” på Niiinis sidan på facebook. Skitroligt! Det är t.o.m så att någon redan vunnit en puss till påsk! 🙂

SÅHÄR FÅR DU RABATT PÅ NINDIGOS RUM!

Jo, min tanke är att jag lite då och då ska kunna ”gynna” mina läsare med lite skojjigt. Det är lite därför jag startat sidan. Nu frågade ju jag er häromdagen om ni var intresserade av lite rabatt på facebook sidan och så gillar ni sidan. Bra. Sedan vill jag att du skriver i loggen. Ett ord på tre bokstäver. Vad som helst….. Sen är det bara att mejla in din beställning på info@nindigosrum.se. Glöm inte att ange art nr, färg och om du önskar någon speciell text. Kom också ihåg att ange adressen som allt sedan ska skickas till!  Du kommer att få en orderbekräftelse tillbaka med inbetalningsuppgifter och leveranstid på ett ungefär.

Låter det som en bra idé?

Rabatten är 20% på ett köp!!!!!

Erbjudandet gäller t.o.m torsdagen den 24/11.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Japp det är de eventet jag ska på, ska du också dit???
pussÅkram

Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Mee så orättvist:( Har du ingen som kan ta Milo då:)

kram

Nästa inlägg

Längtar till pynt!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x