Såhär får du långt hår!

20111118-184153.jpg
Det här måste vi prova hörrni!!

Jag har en kompis som testat det här med ricinolja i håret. Vad jag fattar så gnider man in det här i hårbotten 2 dagar i veckan. Låter set verka o så tvättar man ur det. Sen ska det växa som h-et själv. Vi snackar Rapunzel, vi snackar torka sig i ärslet långt! Nääärå, men hennes hår växte 3 cm på en månad. Holymoly!

Det finns att beställa här!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Men herre guud, är det saant?? Jag som går och väntar och väntar på att få tillbaka mitt låånga hår. Det här måste ju jag prova. Men så är ju jag sån som inte tror på sånt här vanligtvis, kommer man bli tunnhårig tro? eller tappar man det efter ett tag, haha alltså det känns som att nååån sk bivärkning borde det ju ha? Annars är det för bra för att vara sant. Men jag lär nog prova. Tack för tipset!!! 🙂

Jeanette
Jeanette
12 years ago

Jag har precis hämtat ut ett paket med Ricinolja från bodystore.com till mig och min 15-åring. Så imorgon ska vi börja prova…
Förresten, 85:-/500 ml kostade det på Bodystore.

Trevlig helg!

Johanna Viksell
Johanna Viksell
12 years ago

Den går som smör på Apoteket också 😉 har själv köpt en flaska efter att personalen på Kicks rekommenderat den. Alla där köper den så då måste det ju fungera eller hur? 😉 man kan tydligen ha den på ögonfransarna också…

Marypop
Marypop
12 years ago

japp 3 cm och jag var skeptisk- är det fortfarande…men det har växt 3 cm, jag ska prova ett tag till.
Tips!
Gnid olja i handflatorna så den blir varm, massera sen in i hårbotten, låt verka minst 30-40 min, innan du sköljer så ta schampo i handen och massera i olja med lite vatten, skölj ut och tvätta igen.

Håret känns tjockare mendet kanske är inbilling 🙂
Längre är det iallafall!!

Lycka till!
Marie

Moa - Dagens blogg tävling ♡
12 years ago

jävlar vilket bra tips om det nu funkar 😀 måste testa, sparar ju till långt hår!

Nästa inlägg

Uppsala here we come!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x