Vill hitta sömnen igen!

20111119-055242.jpg
En sovbild från förr!

Ligger här i mörkret och skriver till er. Milo började böka kl 03.18. Då hade jag somnat kl 22.30. Han ville ha täcke, sen var det en bil och slutligen en flaska välling. Vi stålsatte oss. Nej, det är natt. Alla sover. Måste vara tyst. Det var som att sätta igång en brandsiren. Som fullkomligen skrek rakt ut. Kl 4 på natten gör man nästan vad som helst för att få honom tyst. Halv 5 resulterar det i att vi väser ”Han får väl en flaska välling” mellan tänderna. Han ville ha 2.

Nu ligger dom båda, Tony och Milo, o sover här bredvid mig. Själv har jag läst bloggar, kollat fejjan, haft ett kreativt möte i hjärnan (kommer på nya produkter, är som mest kreativ kl 4-5 på morgonen och det är helt sant) och är pigg. Efter 5 timmars sömn är man inte pigg, jag vet det…men jag är det. Nu ska jag dock göra ett försök att somna om. Annars så vet jag att jag får betongkeps någon gång under dagen. Det är inte så kul på en lördag. Det är förresten aldrig kul.

Men nu ska jag lägga ifrån mig luren. Tänka på busshållplatsen, lyssna på deras andetag och försöka hitta sömnbussen igen.

Vid nästa inlägg lär det visa sig hur det blev. Det värsta är att magen knorrar, inte bra. Busshållplats var det ja….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Restaurangbesöket from hell

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x