Har ni testat strepsils?

Ja fy farao hörrni! Jag mår som en påse skridskor. Det känns som jag har en såg i halsen som man brukar se på strepsils reklamen. Har ni testat strepsils? Är det bra eller? Fasen jag blir knäpp på min hals just nu. Det känns raspigt liksom. Som om man supit ner sig fullkomligt och rökt 3 paket röda marlboro på det. Typ så. AJ! Sen är jag ju hostig oxå och så skriker kroppen sjuk sjuk sjuk typ. Ska jag köpa strepsils hörrni? Hjälper det mot det här?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Housewife
12 years ago

Jag har aldrig testat men däremot brukar jag oxå må som du gör när jag väl är sjuk. Så du får jätte GÄRNA berätta om hur du tyckte att dom va. Funkade dom eller inte.. så att man vet till när man själv blir sjuk.

Krya på dig!

Madde K
Madde K
12 years ago

Tjena tjejen!

Jag använde dem sist jag var förkyld och jag tyckte att det hjälpa riktigt bra och det märks på priset oxå kan jag säga,,,men vill man bli frisk så är det värt det. Krya på dig! Kram Madde

Heli
Heli
12 years ago

Strepsils är bra, men tycker själv att Mucoangin är kanon för sågen i halsen!!
Krya på dig!
Kram

Jennie
Jennie
12 years ago

De nya med ingefära var riktigt bra tyckte jag, de liksom värmer i halsen.
Annars gillar jag minten också känns fräscht för en sunkig förkylningsandedräkt.

Nästa inlägg

VINDÖGD?!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x