Spyr ni av statusuppdateringarna på fejjan?

20111122-165254.jpg
Jag har tänkt på en sak….

….nu är det ju höst. Egentligen är det väl vinter men den verkar ha fått scenskräck och backat ur totalt. Det är i varje fall grått. Det är grått så ända in i helvetes. Idag (eller inatt kändes det som) när jag åkte hem från jobbet så var det dimmigt, småduggigt och precis helt jäkla kolsvart. Den här mörkaste perioden har jag svårt att ibland få till det där myser för det gråa tar liksom över.

Å så läser man uppdateringar på fejjan.

”Nu har jag precis kokat en gryta, bakat bullar, tänt i brasan och ska sätta mig i soffan med en stor kopp the och njuta av sprakandet”. Det låter ju så jäkla mysigt. Känns som jag vill hoppa in i den där statusuppdateringen och ta mig en kopp jag med. Har folk det sådär mysigt? Vad är det jag inte får till? Ok, vi börjar med brasan. Vi har ingen. Sen då? Gryta!? Skulle aldrig finnas på kartan med tid för gryta! En snabb jefla fläskfilegryta på sin höjd. Baka, jo men det kan jag ge mig själv för det tar jag mig tid till…men det där med krypa upp i soffan med en stor kopp the. Närdå? Vindögd efter att Milo äntigen somnat så orkar jag typ ta av mig bh:n och slänga mig i soffan o halvdö. Kopp the. Det känns som i en blank inredningstidning. När nån sitter i raggisar uppkrupen i soffan med en kopp the? Händer det alltså på riktigt? Jag fattar inte hur folk får till sina mysiga statusuppdateringar. Eller blir det lite too mutch? Så man spyr? Jag har vänner som har fejjanvänner som uppdaterar så dom vill spy för att det låter just som taget ur en blank inredningstidning.

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Lie
Anne-Lie
12 years ago

jag spyr på Fejjan helt och hållet! men jag sitter i skrivandets stund i soffan i raggsockor, och dricker en kopp the faktiskt , har ingen brasa men många värmeljus 😉 men så har jag inga små barn hemma längre…din the- och raggsocketid kommer!

Åsa
12 years ago

Känns som det har gått lite överstyr med alla dessa FANTASTISKA uppdateringarna, jag är en riktig mysbralla med te, tända ljus och brasa men vem orkar läsa om det?! Trotalt ointressant för andra att läsa, det är bara irriterande att läsa om för ingen har det såååå fantastiskt jämt. Att de bara orkar… Stor kram i det otroligt gråa vädret!!!

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Åsa
12 years ago

Vad härligt att du får ihop dina mysstunder sådär…. Jag kanske oxå får tid för det så småningom. Det är mycket soffstunder men jag hinner liksom inte med nåt the innan jag hinner somna! 😉 Tröttmössan… Kram och tack!!!

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Hihi! Bra svar Anne-Lie….jag ser fram emot den tiden! 🙂

Therese
12 years ago

Heeej…:) Åhhh du är för skön, jag håller med dig till punkt och pricka, men är bara du som kan få till ett sånt skönt inlägg om just detta.. haha

sv: Nja är inte riktigt vårt lantställe, utan Axels föräldrar som har ett hus på Märsön precis vid märlaren, på sommaren är det bara att ta båten som ligger vid bryggan på tomten, såå jävla lyxigt..:)

Åhh nästa helg ska jag på kryssning med jobbet och helgen efter det ska jag på tjejkväll med Anna (starwoman), vi ska lyxa till det och bo på hotell, dricka en massa vin och bara vara.. 🙂
Men kanske helgen efter det???? Kramar

Madde
Madde
12 years ago

Kan nog erkänna att jag just i skrivande stund sitter uppkrupen i soffan med en stor kopp te och det gör jag nästan varje kväll vid 21 tiden. Det sitter nog i från jag var liten då mina föräldrar alltid tog en kopp te på kvällen. Sen bakar jag ju extremt mycket…men det vet du väl redan och för mig är det avkoppling. Men det är väl typ det jag orkar på kvällarna 🙂
Kram

Therése
12 years ago

Jag har ju nyligen lämnat såna uppdateringar, så jag tar åt mig och ber om ursäkt 😉
Nej men jag lyckas ibland få till någon minut här eller där, oftast när Leo sover och Alex är på förskolan. För inte 17 är det ofta..
Fast just idag vaknade Alex 05.45 och ville inte somna om så honom satte jag framför bolibompa medan jag själv tände ljus och gjorde en kopp te. Så i skrivande stund har jag en äkta mysstund. För mig är det oftast på morgonen för sen hinns det inte med,
kram

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Therése
12 years ago

Nej men för fasen, be om ursäkt behövs verkligen inte! 🙂 Lyllos dig som får till det!!! 🙂

Therése
Reply to  Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Jag sa det med lite ironi 😉 Är som sagt oerhört glad de få tillfällen som ges.
Hoppas du också får sitta ner några minuter snart, det är du värd gumman!

ulrica
12 years ago

Dra på raggisarna direkt efter middagen, sätt på tekoppen och kryp upp i soffan med tända ljus och Milo till Bollibompa.. du får myspysa innan han har somnat och du är vindögd.

Jag spyr inte på uppdateringarna på fejjan, jag väljer nog att tro att det man skriver där faktiskt är som det är.. sitta och göra fejk-statusar för att verka perfekt hoppas jag inte så många sysslar med. Allt har sin tid i livet och alla har vi det olika.

Fru P
12 years ago

Lika mycket som att jag spyr över Odd Molly-morsor och hurtbullar så spyr jag över de som är neggo. Då blir det inte mycket kvar att inte bli upprörd över, ha ha…

När jag tänker efter så har jag också slängt ut ett antal ”titta, vi bakar”-bilder på FB där allt ser gulligull ut med barnen 🙂 I själva verket slutar oftast mina försök-till-att-vara-en-präkt-mamma med tårar och total kaos.

Nästa inlägg

Söta skyltar

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x