Fin julklapp till mamma o pappa!

20111123-064529.jpg
Morgonjobbar…..

Vart vaken sen halv 5. Somnade i första pausen på DHW så jag har fått ihop en hel del sömn. SKÖÖÖNT!

Nu har jag jobbat sen tiiiidig morgon så grannarna lär undra vad jag håller på med! 😉 Är på tillverkningen av min andra poster denna morgon. Gjorde 2 klara igår kväll. Det tar sin lilla tid att trycka allt och sen skriva resten för hand. Just nu är det många ”Därför älskar jag dig mamma” som tillverkas. Många som vill säga hur mycket dom älskar sina mammor. Jag blir glad av det….

Jag minns när jag gjorde min första ”mamma” o ”pappa” poster och gav till mamma o pappa i julklapp. Läste högt för dom båda o så grät vi ikapp. Jag har fyllt min tavla med händelser ända från min barndom. ”För att jag fick lukta på ditt nattlinne när du inte var hemma, för att du älskar mig så mycket, för att du peppade mig att fortsätta skolan när jag ville hoppa av, för att du lugnade mig när min mens aldrig ville komma, för att du ställer upp för mig….alltid, för att du sydde min klänning till min stora dag”. Typ sånt har jag skrivit. O så likadant till pappa. Uppskattat var bara förnamnet, dessa hänger så fint i mammas o pappas kök idag.

Vill du kika på såna tavlor så finns dom här!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fru P
12 years ago

Men… kära… nån…!!! Jag lipar också lite här. Vilka fina!!!
Att beställa en till jul går väl inte an, va? Du lär ha att göra… men frågan är fri 🙂

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Fru P
12 years ago

Joooorå hjärtat, än så länge är det ingen ”STÄNGT FÖR JULEN OCH INTE FÅ BESTÄLLA” lapp på dörren!

Fru P
Reply to  Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Finns priserna o mer info på din sida?

Martina von Arronet
Martina von Arronet
12 years ago

Åh jag önskar att mina föräldrar levde så att jag kunde få beställa sådana här tavlor till dem 🙁

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Martina von Arronet
12 years ago

🙁 Beklagar att du inte har dom kvar. Kram

Cissi
12 years ago

Vilka fina 😀

Nästa inlägg

Kär & Galen?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x