Julpyntar….

20111125-070319.jpg
Lite jul i vårt hus….

…..har jag hunnit med på morgonen. Ända till kvart i sex stod jag ut innan jag väckte Tony.

”Gubben, kan du komma o hjälpa mig med en sak” viskade jag till honom i morse. Ner kom han yrvaken och jag stod o kvittra som ett barn på julafton.

”TNÄÄÄÄLLLLAAAAA, kan du hämta julsakerna i förrådet?” o så blinkade jag så sött jag kunde.

Saken är den. Nej, jag är ingen sadist som väcker min man mitt i natten för att utföra sysslor åt mig. Haha…. Han skulle hämtat dom igår kväll men glömde fast jag påmint 4 ggr *host host*. Sakerna ligger nämligen så jäkla illa så jag själv når dom inte, o så ere fakiskt jättemörkt och läskigt där! 😉

Han gick snällt o hämta fast han fick gå upp en kvart tidigare.

Hur är det hemma hos er? Vem julpyntar? Vem är mest glad i julen? Sliter ni fram tomtfan och allt redan nu eller smypyntar ni nu och går all in strax innan jul? Här hemma är det jag som älskar julen och pyntar och sjunger julsånger. Jag pyntar allt nu förutom granen. Tony ser mest sur ut. 😉 Vi skratta lite åt det
i morse. Jag for runt som ett skållat troll och rev o slet i jullådan medan Tony med släpande steg kom efter med skruvdragaren. 🙂 Vi konstaterade dock att han gläds med mig, för att jag tycker om julen så mycket.

Ikväll fortsätter julpyntandet!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
12 years ago

Haha, det här hade precis lika gärna kunnat vara mitt inlägg! Va skönt att höra att det finns fler som är lika JUL-nördiga som jag : ) Och den där muttrande maken, som inte riktigt vill, men ändå snällt följer med/hjälper till … I have him right here! KRAM! <3

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Elin
12 years ago

Skönt o höra Elin!!! 🙂 Ja att vi är fler…. KRAM O GOD JUL!!! 😀

Therése
12 years ago

Samma här tjejer! Jag har alla gardiner uppe, bytt ut blommorna mot amaryllis och julstjärnor, julstjärnor och advenstljusstakar i fönster och på bord, massa ljus överallt,
Däremot väntar jag med tomtar några veckor till..
kram på er

A
A
12 years ago

Här hemma är det jag som julpyntar. Och barnen hjälper så klart till med granen.
Men nu till advent blir det bara stjärnor och ljusstakar, någon enstaka ängel och några småsaker.
Tomtarna kommer fram vecka före julafton.
Fast jag hade önskat att adventspyntet var uppe nu. Hade tänkt göra det idag, men det sket sig.
Men lådan tog Mannen in i alla fall, på min begäran. 😀

Martina
12 years ago

Härligt!! Allt pyntas nu, utom granen 🙂 julstämning med lussebullar o glögg. Roligare att ha det framme innan julafton, än efter 🙂

Nästa inlägg

Vill du ha stora bröst?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x