Vad tycker ni om skorna?

20111127-160519.jpg

Asså…. Vad tycker ni om dom här skorna som tydligen ska vara riktigt högt upp på trendlistan nu?! Jag försöker titta på dom och tänka mig dessa i olika outfiter, jag verkligen försöker. Men det går bara inte. Allt jag ser framför mig är en vindbiten rödkindad gammal samefarbror med torkat renkött i ena handen och renskinnet i den andra. Han står dör utanför kåtan i dom här pjucksen!

Dom kostar 3500 kr!!!! Finns att köpa här!

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Ursäkta, men jag tycker dom är skitfula. Men smaken är som baken! Passar dock inte något i min garderob 🙂

Madde K
Madde K
12 years ago

Jag gillar dem faktiskt..kan se mig själv i dem i kall snöig vinterdag när jag och bustrollen är och åker pulka..fast det kan ju bero på att min mamma hade några liknande när jag var liten 🙂

Johanna
12 years ago

Jättefula 🙁 Hade aldrig velat ha ett par sådana. Ser ut som näbbskor som fanns när jag var liten *ryser*

ulrica
12 years ago

Ledsen, men jag måste säga att de är jättefula.. påminner om näbbskorna på 70-talet och den där ljusa skinn-färgen påminner om marknader i norr där alla plånböcker och annat jox är gjort i det materialet. Stelt, tjockt och näe.. fult.

Sandra
12 years ago

Haha, jag gillar dem faktiskt! Tycker att dom är lite coola 🙂

Therése
12 years ago

kommer aldrig hamna på min fot, tyvärr…

cecilia
cecilia
12 years ago

Klockrena!! Jag äger ett par liknande! 😀 😀 Dock inte den här Stads-näbben utan en annan mörkbrun.
Har dem till harem-jeans och även till kort kjol med svarta strumpbyxor och raggsockar!
Jag känner mig stolt över mitt ursprung när jag har dem!

A
A
12 years ago

Tycker de är skitsöta! 😀
Tänk med ett par superskinny svarta jeans och en snygg stickad stoooor tröja till.

Nästa inlägg

50% rabatt på HM.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x