PARTYBILDER

Vilket hyyyysteriskt flabbande det var vid matbordet. Åh herregud så man fick skratta. Jag har nog samlat på mig sådär en 10 år till i livstid efter denna kväll. Fantastiskt roligt!!!

Lite skönsång och spel av Tony! Han får alltid lite dåndimpen sådär och bangar ur. Det är ju så jäkla kul med allsång när nån verkligen kan spela gitarr och sjunga. Får coacha honom till nästa glöggfest tror jag. 🙂

Efter allsången blev det dax att förbereda musiktävlingen!

 

 

Luftgitarr och sång av Niiinis! *SNARK* 🙂

 

Maria lirade guran lite mer hellre än bra skulle man kunna säga. Men vi diggade friskt…. 🙂 

 

Det är sällan man får ihop en kväll numera som innehåller både tävlingar, middag, allsång, dans och ett jäkla drag. I alla fall inte nu när man blivit såhär gammal som jag är. 🙂 Sicket party. Är glad att jag faktiskt varnade grannarna i god tid innan festen så att dom visste att det skulle bli lite livat. Ingen var över och klagade så då antar jag att dom överlevde i alla fall. Piuuuh… Det kommer nog dröja länge länge länge innan man får till en liknande fest igen, i varje fall hemma hos oss. 🙂 Jag var förvånansvärt pigg för att ha varit vaken sen 4 på morgonen och dansat loss till halv 2 på natten.

Gårdagen var inga problem alls. Lite trött blev jag senare på kvällen men annars helt ok. Kruxet är att dricka mycket vatten under kvällen, sluta dricka vin i tid, äta bra, sova ok så håller man sig som en människa. Vi sov länge på morgonen trots att jag vaknade stup i kvarten och låg vaken långa stunder. 

Aaah…. vad kul vi hade! Detta lever jag länge på kan jag säga! 

 

 

 

 

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cian
12 years ago

Jag ser dej köra luftgitarr i värsta partyutstyrseln och borde tänka WOW vilken kvinna och det enda jag tänker på är tofflorna 🙂

Pöss

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAAAAA…. Nu skrattar jag nästan ihjäl mig här på jobbet! Jag veeeeeet….. men jag hade stått hela dan och var så öm under fötterna så partyutstyrseln fick liksom blir uppiffad av ett par SPA tofflor! 🙂 🙂 🙂

Cissi
12 years ago

Vad kul det är med sånna ”middagar” 😀

Evelina Hellström
12 years ago

der ser ut som ni hade en riktigt lyckad kväll! 🙂

Nästa inlägg

GLÖGGFEST hos oss!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x