3 årskontroll CHECK!

20111130-101502.jpg

20111130-101531.jpg

20111130-101549.jpg

Då har vi varit på 3 årskontroll av Milobebis. Han var lite kort…å det visste vi redan. Vikten följer kurvan fast an inte äter nåt. 😉 Ny koll på längd om 6 månader. Hon trodde att längden gick hand i hand med matvanorna men man måste hålla lite koll. Han var 90 cm lång, vägde 13,5 kg och hade ett fantastiskt tal och meningsuppbyggnad för att vara 3 år.

Det hände en lite kul grej. Vi kollade kurvor på längden och diskuterade det lite fram o tillbaka. Sen gjordes språkförståelse testet. Efteråt reste sig husbandet upp och sa högt ”Han må va kort men han är jäääääkligt duktig på att prata!” Riktigt sådär stolt. Sööötis. Hon tyckte Tony skulle vara stolt över hans tal, med all rätt! 😉

Börjar bli lite pirrig för tatueringstiden känner jag! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cissi
12 years ago

Härligt att ”kollen” gick bra 😉

Har du bestämt vad du ska tatuera in än?
Lycka till 🙂

Kram

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Cissi
12 years ago

Ja det var skönt! Jag har bestämt motiv. Återstår bara att bestämma en text…. Klurar på den nu. Kram

Nästa inlägg

Morgonträning med världens bästa app!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x