Min ”old school” svala Tattoo!

20111130-142351.jpg

Min svala…. Min old school svala med en banderoll i munnen. Som flyger ner på min arm med löftet om nåt väldigt starkt. På banderollen står det ”I shall find a way”. Det är en påminnelse till mig själv att ge mig in i den här personliga resan jag nu gett mig in i. Det handlar om min egen utveckling att hitta ett sätt att övervinna rädslor och annat skit där i min själ….

Nu ska armen fyllas på varefter. Det blir en sleeve med inriktning old school. Jag är ju lite sucker på rockabilly, pinuppor och 50 tal. Nu har sleeven tagit sin början och det ska bli så spännande att få fortsätta med den så småningom. Sen kommer allt slutligen att bindas samman  i en enda stor tatuerad arm. Jag bara älskar det!

Jag älskar henne redan!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Hej!! Vilken fin även om jag själv aldrig skulle våga.. haha
Hoppas allt är bra med dig tjejen, vad sägs om en AW den 16? Kram

A
A
12 years ago

Grymt snyggt!

Nästa inlägg

Under the needle!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x