Niiinis JULKALENDER!

20111130-194632.jpg
Imorgon ska ni hålla utkik här på bloggen!!!

Då startar nämligen Niiinis julkalender!!! Varje dag kommer något att lottas ut till en glad läsare. Behöver jag säga att det är Nindigos Rum som står för de flesta gåvorna :)! Varje dag är det olika uppgifter för att delta. Fniss fniss, detta kan bli hur kul som helst! Tycker jag dåra…..

Imorgon är det 1:à december, min mammas födelsedag så då kör vi igång!! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Spännande!

Ewa Svensson
12 years ago

Det blir kul 🙂 /KRam Ewa

Therese
12 years ago

Åhh vad trevligt med tävlingar, gillas skarpt..:) Bebisen har fortfarande inte kommit men nu till helgen så blir det igångsättnng tror jag, så återkommer när jag vet datum, tid och namn.. Så får du hjälpa mig att göra en fin tavla med några väl valda ord på till min gudson..:) Såg du min kommentar, vin den 16 december?? Kram

Johanna
12 years ago

Väntar med spänning 😀

Nästa inlägg

IKEA…. check!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x