Model Co Fiber Lash

Nu jääääklarns i min lilla låda har jag den här mascaran i ägo! Jag fick den av min kompis Alexandra när vi hade inflyttningsfest. Hon hade varit i London och inhandlat den till mig. Hon har berättat om nån mascara som ska vara FLÖÖÖÖSCH DE LUXE! Vi snackar mascarornas mascara. Den har 2 hylso. Man börjar med fibrerna. Det är inget kladd utan det är verkligen fibrer i dess torra form. Det är som en vanlig mascaraborste man liksom drar på dom på fransarna. Sen avslutar man med självaste mascaran och det ska bli liknande lösögonfransar. Har inte hunnit testa den än men är ju självklart så nyfiken på om det verklgien blir så. Recensioner på nätet säger att det ska vara HELT GRYMT! Ni ska självklart få veta hur det var när jag testat!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina - Glamourmamman
12 years ago

Åh, den där har jag också hört om – ska vara GRYM!!! Finns inte att få tag på i Sverige eller? Men jag har hört om liknande fiberflingor som man har mellan mascaralagren, finns på Kicks har jag för mig.

Tack för dina söta kommentarer 🙂 Måste haka på någon tävling såklart!

KRAM

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥
12 years ago

Finns den att köpa här i Sverige? Vore ju roligt att testa! 🙂

KRAM

Therese
12 years ago

Intressant hoppas den är bra, vart köper man dem?

Nästa inlägg

Niiinis Julkalender Lucka # 2

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x