Sjuk DRÖM!?

20111202-054300.jpg

Godmorgon!!!

Ja nu har jag vaknat 3 två morgnar i rad men lyckats somna om ända till 5 båda dagarna! Är så lycklig när jag lyckas med det. Fick t.o.m ihop lite sjuka drömmar om mig o Vimmelmamman. Drömde att vi skulle på nån tillställning, hon kittas till tänderna och jag som en slusk. Skulle få låna hennes smink och fick massa bruna mascaror som rörde på sig. Inte som dom här med motorer utan som slingrande ormar. HELT SJUKT…. i know! Vad står på däruppe i roten kan man undra?

Är fåglar att jag ändå drömmer eftersom det händer så sällan. Har hört att det beror på dålig sömn när man inte drömmer (myt?) så när jag väl gör det så vet jag att jag sovit bra!!

Vinnaren är dragen i julkalender tävlingen och presenteras i samband med den nya lucköppningen under förmiddagen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Present till mamma!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x