Första tandisbesöket idag!

20111205-121025.jpg
Ja hörrni. Vi är hemma idag.

Det blev så många måsten. Det skulle först och främst göras en ögonkoll på Milo. Det gick åt helvete kan man säga. Han var inte på humör för fem öre så vi lyckades bara kolla ett öga. Han gallskrek sen så då drog vi och kollar det andra i januari.

Halv två idag har han sin första tandis tid. Har en magkänsla som säger att han kommer VÄÄÄÄGRA att ens öppna munnen. Svetten kommer rinna på min rygg, jag kommer få spasmiska ryck i hela ansiktet och så kommer jag bete mig som en idiot på uppåt tjack för att hålla honom på humör. Huuuu. Har försökt förbereda honom för att han ska visa sina fina tänder och gaaaapa stort och sånt. ”Nej, jag kommer inte visa mina tänder” säger han torrt. Ooookeeeej, då vet mamman hur det kommer gå på ett ungefär. Jag är förberedd på fight! *Kavlar upp ärmarna”.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Theres - sett satt& gjort
12 years ago

Svårt det där! Hoppas det gick bra. M teg som en mus när barnläkaren ville göra om han kunde något ord..

Nästa inlägg

Niiinis Julkalender tävling Lucka # 5

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x