Äta ensam suuuuger!!

20111206-124931.jpg
Ja det här ser väl inte så skoj ut direkt…

….här har jag suttit och ätit på 70 talstallrik på 70 tals duk och 70 tals bord. Vårt fikarum på jobbet är inte jättemodernt men gemytligt. Ensam är jag. Jag har spillt lite ser jag. Det beror säkert på att man liksom slabbar i sig när man äter själv. Man har ingen att prata med mellan tuggorna så då slopar man i sig. Liksom vickar in det i munnen. Tjoff tjoff tjoff. Stirrar in i väggen, tittar ut, funderar….tar såna där konstiga konstpauser fast man inte måste. Man kan ju istället bara skopa i munnen så man ser ut som en hamster. I bakgrunden hör jag radion. Så jävla irriterande då det är nån som spelar trumpet med ett sånt där lock för så det låter ÄN lite skarpare. Som om det inte vore nog annars? Det är ju så tråkigt och äta själv. Inte konstigt att man var smal som en sticka när man var singel.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Niiinis Julkalender tävling Lucka # 6

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x