Dagens morgonfrilla!

20111208-042247.jpg

20111208-042303.jpg
Se godmorgon!!!

Vaken sen tjugo i tre!!! 🙁 Men såhär är det. Jag somnade halv 8 igår, strax efter Milo. Så då får man lite skylla sig själv. Sovit över 7 timmar så då har väl kroppen fått sin sömn och vill kicka igång dagen. Dock så längtar jag till att det vänder och blir ljusare för den här perioden brukar vara rätt jobbig. Jag vänder på dygnsrytmen totalt. Jag är nog extra känslig för det sär med mörker skulle jag tro. Serotoninet gör sin värkan så att säga. Skulle kanske ha varit en björn istället?? Ja det där med att gå i ide tjossan. Det är inte så kul och vara dödstrött kl 7 på kvällen, men tacka fasen för det när man går upp allt mellan halv tre och 4 varje morgon.

Normal dygnsrytm önskas?!

Börjar dagen med att bjucka på dagens morgonfrilla och syssla. Började skratta när jag kom ner i badrummet och möttes av en sumobrottar frilla. Bara sådär utan och göra nåt…. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
12 years ago

Min första tanke var att det var Lilla My som dykt upp i bloggen! 😉

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Jennie
12 years ago

Hahah! Det sa husbandet också när han kom upp i morse… 🙂

Nästa inlägg

Julklappsönskelista 2011

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x