Niiinis Julkalender tävling Lucka # 9

20111209-094841.jpg

Lucka # 9 i Niiinis julkalender tävling!

En träskylt med texten finns ingen jag älskar så mycket som dig! 35 cm bred, 12 cm hög som är upphängningsbar.

Nu har jag fått en del förfrågningar på varför man måste dela tävlingar på facebook och bloggar!? Såhär är det mina vänner. Jag blir sååå glad över att ni tycker om mina saker och vill vara med och tävla. Anledningen till att man vill att Ni ska göra delningar på bloggar och facebook är att man vill nå ut till så många som möjligt. Detta är gåvor (pengar) rakt ut ifrån mitt företag och då jag är helt nystartad så är det otroligt sårbart för utgifter av alla de slag. Jag vill göra detta för mina läsare och får gärna reklam på köpet. Jag tillverkar dessa vinster speciellt för vinnare i mina tävlingar. Är det så att du varken har facebook eller blogg så får man ju jättegärna vara med ändå! Det är inte face/blogg polisen vet ni.

Då hoppas jag att jag klargjort varför man ”kräver” något i gengäld för att vara med i tävlingen. Det är nämligen så upplägget är på alla bloggar som har tävlingar, marknadsförings syfte för företaget som ger gåvan. MEN… ingen blir halshuggen om man inte har Facebook eller en Blogg. Ok?

Gör såhär för att delta:

1) Skriv in en kommentar om att du deltar.

2) Dela mitt inlägg på Din blogg, låna gärna bilden. Länka hit. Har du ingen blogg deltar du ändå men tipsar en vän!

LYCKA TILL!!!

Vid midnatt stänger tävlingen!

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie K Hagelin
12 years ago

Hej!
Jag deltar! 🙂
Har delat ditt inlägg på min facebooksida!
Nu håller jag tummarna att denna fantastiskt fina skylt blir min <3

Lovisa
12 years ago

Åhh vad roligt och vilken söt skylt jag är med och tävlar!
länkar detta inlägger på min blogg 😀

Malin
Malin
12 years ago

Hej Niinis.
Jätteroligt att se att svarat på min fundering och jag deltar självklart gärna i din tävling idag och alla andra dagar:-))

Johanna
12 years ago

Jag är med och tävlar och tipsade några vänner via mail 🙂

Elin
12 years ago

Jag vill gärna vara med 🙂

Har även delat på min blogg (http://melinsand.blogg.se/2011/december/sot-traskylt-med-text-912.html)

Så håller nu tummarna 🙂 Kramar Elin

Frida B
Frida B
12 years ago

Wohooo!
Jag är med o tävlar, en sån fin skulle jag vilja ge till Jarre! 🙂 🙂

liselotte
12 years ago

Är gärna med och tävlar om denna jättefina skylt, har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/12/skylt-912.html

Anna M Rautila
Anna M Rautila
12 years ago

Jag är med såklart, men bloggar inte så jag tipsar ALLA mina vänner på fb istället 🙂

Stor kram, nu håller jag tummarna!

Sofia Besson
12 years ago

Hej jag vill gärna vara med =)
Fin ide må jag säga XD
Har delat på min lilla blogg eftersom den dock är väldigt liten osv så delade jag på fb med 🙂

Emelie
Emelie
12 years ago

Hej, är gärna med och tävlar om det inte är för sent.
Har tipsat kompisar om tävlingen och din blogg.

kram

Nästa inlägg

Sovbild på oss…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x