Mardrömmar och mens!

20111211-074921.jpg
Tredje advent

Idag tänder vi verkligen tredje ljuset. Helt galet att tiden springer iväg såhär.

Somnade som ett barn vid halv 8 tiden (enligt Tony). Själv vet jag inte så noga då jag kände mig mer eller mindre medvetslös. Kändes som jag låg och dreggla, pratade i sömnen och yrade mest. Har drömt så otäcka drömmar inatt så det är inte klokt. Folk har blivit skjutna i huvudet och jag har blivit jagad med pistol. Drömtydare någon? Vad betyder det? Vaknade i alla fall med ett ryck av att jag hade fått mens. Kul. Not – so – mutch.

Sååååatttteeeee idag så är det jag som kommer att få springa skyttetrafik mellan toan och mitt lilla krypin på julmarknaden. Snittar med ca 1 timma emellan bytena av o.b såhär första dagarna. Känns som jag kanske borde tillverka en special o.b till såna här dagar. Vira en badhandduk runt ett snöre typ. Problemet blir bara hur jag ska få in den…..hahaha! Lite snuskig humor såhär på morronkvirren.

Well well, vi lär väl höras mellan o.b bytena under dagen. 🙂 Välkomna att hälsa på vettja. Kom in och säg hej!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julmarknad idag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x