Skitmorgon!!!!

Usch, sitter och gråter lite i bilen här utanför jobbet. Gick inget bra o lämna idag. Milo vill ha sina rutiner på morgonen när han kommer till dagis och idag gick det inte som han brukar göra. Han blev så himla ledsen och höll i mig i panik. Nu sitter jag här o är ledsen för att jag hade kunnat ge honom mer tid så han lugnade sig men stressade iväg för att jag tror att dom vill det. Så man gör lidandet så kort som möjligt. Äsch, jävla skitmorgon!!!

Vet att han redan lugnat sig och har kul där igen med sina kompisar. Han har så kul där men så sitter jag här som en slutkörd gammal morsa och tjurar i bilen nu. Tror att jag längtar efter min familj med alldeles för mycket jobb och att det därför kändes ännu värre att lämna idag!

20111212-082101.jpg

20111212-082118.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
12 years ago

Vet exakt hur du känner dig hjärtat! Så där höll vi på i typ 1 år med Mejsan men nu så har det vänt! Barn är så känsliga om rutinerna inte följs så dom måste man verkligen hålla sig till. Men ibland så går det ju bara inte som man tänkt sig. Som tur är så ”glömmer” barnen rätt fort, nån schysst kompis kommer och vill leka åsså är alla tårar borta! Det är mest vi morsor som blir kvar där med dåligt samvete ifall man stressat på eller bara är allmänt off, men vet du det får man vara!!

Puss på dig och hoppas att det går bättre imorn när du lämnar!

Nästa inlägg

Jag träffa riktiga tomten….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x