Julkalender lucka # 14

20111214-155938.jpg

Det här kan du tävla om på Nindigos Rum:s Facebooksida fram till midnatt. Sök på Nindigos Rum på fejjan så får Du fram sidan.

Jaha, jag sitter kvar på jobbet. Har så ini bängens med beställningar som måste göras klart känner jag samtidigt som det känns som om man har en magsjuka flåsandes i nacken. Känns som jag måste jobba så länge jag är frisk. Skum känsla. Som om man är jagad av värsta läskiga viruset i nån läskig film. Nääää, men det är fasen inte långt ifrån va?! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
12 years ago

Hej Du trötta.
En anledning till att det inte har varit några deltagare i de senaste tävlingarna här på din sida beror nog på att din länk från julkalendrar.se inte funkar som den ska. Man kommer bara till den 11 hela tiden och jag trodde att du glömt bort att lägga ut någon ny tävling( och jag var nog inte ensam, enligt din live traffic feed. Tråkigt att du inte fortsätter här, men God Jul & Gott Nytt.

Nästa inlägg

Trångt

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x