Grattis syster 30 år!

20111217-083706.jpg
Hurra hurra hurra hurrrraaaaaa!!!

Idag fyller min lillasyster 30 år. Lilla och lilla? Hon är minst ett huvud längre än mig men fortfarande 9 år yngre än mig. 9 år, 3 månader o 30 dagar yngre. Minns henne som en gudomligt söt, lockig tjej med äppelrunda kinder som liten. En snäll lite tillbakadragen tjej utvecklades hon till. Älskade The Hanson brothers. Mamma och jag åkte med till Sheraton hotell för att hon skulle få en glimt på sina idoler. På vägen hem satt hon och vår kusin och bölade för att dom fått ögonkontakt. 🙂 Hon hittade en vän hon hade mycket gemensamt med som blev hennes ”bästis”. Syrran sökte sin egen stil. Blev en sån EMO typ. Eller depprockare typ. Svartklädd, svart smink, svart hår och det lyssnades på Broder Daniel. Åkte på festivaler. Festades. Hon började sent. Glömmer aldrig när hon lånade mammas och pappas tält på Hultsfred. Packade ner det efter flera dagars festande, bakfulla som grisar. Pappa och mamma skulle använda tältet, byggde upp det och det stod både fitta och kuk som någon skrivit dit med sprayburk på det. Snabbt plockade mamma o pappa ner det igen. 🙂

Idag lever hon med Pierre. Dom har precis köpt en jättefin lägenhet. Hon går på högskola och är så himla duktig. Är så stolt över henne. Idag är hon en mycket klok, djup, rolig, varm tjej som vet vad hon vill. Å jag älskar henne av hela mitt hjärta!

Grattis syster, älskar Dig!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
12 years ago

Hon är en super tjej. Så snäll å som du skrev så himla duktig. De är skönt att få sin revansch de ska vi fira ikväll. 

Nästa inlägg

Livsstilsförändringar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x