Vår bröllops sång!

Den här låten sjöng Tonys bror som min låt till honom på vårt bröllop. Jag hade aldrig hört den innan någon tipsade mig om en vacker låt. Jag minns att jag satt och lyssnade på den hemma och grät för att jag tyckte den var så himla vacker. Alltid när någon beställer den så blir jag sådär varm i hjärtat som jag  var just den dagen. Jag grät i kyrkan när Tonys bror sjöng den, han gjorde den till sin egen stil och då blev den om än inte ÄNNU bättre! Idag har jag skickat iväg en sån här igen och så fick jag bli sådär varm i hjärtat igen. Tony hade bestämt en sång till mig också. ”I dont wanna miss a thing” med Aerosmith. Naaaaw… då blev man visst tvungen att fultjuta där i kyrkan! 🙁

Tänk att detta är över 5 år sen!? Jag fattar inte vart tiden tagit vägen…. Det är helt galet ju!!! Jag tycker det var nyss mamma och jag sydde på den där klänningen. Guuuud så vi höll på? Men med facit i hand blev det precis så bra som vi båda ville. SÅ glad att min mamma är så duktig på att sy och att jag fick äran att bära ett utav hennes kreationer.

 

Åh min mamma var så fantastiskt vacker den här dagen!! Hon hade en ljus ljusblå klänning och såg ut att vara min syster. Har en annan bild på henne från kyrkan som jag önskar var bättre kvalité så att det gick att förstora den. Vilket väder vi fick?? Så vackert men vid champagneskålen som ni ser på den bilden ovan duggade det lite på oss. Det sägs ju att det ska regna lite så att man får ett lyckligt liv tillsammans. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinn en Dolce Gusto kaffemaskin!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x