Fotoposé

Har ni någon fotoposé? Ja ni vet när man typ suger in kinderna, riktar huvudet på ett speciellt sätt, står i en viss vinkel, ser till att tungan är i gommen. Ja det vet ni va? Bra foto och smalare look får du om du kör upp tungan i gommen. Ja men sådär håller man på. Man håller på och blajjar för att få till det. En del putar väldigt med läpparna, andra kisar med ögonen för att få det där sovrumssuget.

Jag har miljoners olika fotoposer. Man kan säga att de flesta ser ungefär likadan ut. Men jag har märkt att ju mer vin jag dricker desto mer plutig på läpparna blir jag ju. Tar man bilden vid 2 blecket på natten kan man tro att jag knatat förbi någon nattöppen klinik och ”Restylanat” lite. Äj fiii farao alltså. Dom är sådär kul och hitta i sin mobil dagen efter när man bara vill vara en bra, hederlig nykterist till mamma. Huuuuuu….ångesten tär sådana dagar. Inte kul och hitta en Kalle Anka läppad tant som tror att hon är 20 bland bilderna då.

Men jag tycker det är roligt med dessa fotoposer. En del blir bara så fina på bild vilken vinkeljävel det än är taget ifrån, eller tid på dygnet. MAJJ GADD om ni skulle komma in i mitt sovrum på  morgonen och bränna av en bild. Sumobrottar frilla, svullna ögon, svullen näsa (ja jag får det när jag sover), mörka ringar under ögonen, blek och lite vätskefylld. Jäkligt ful om jag får säga det själv….. SÅ tack gode gud för fotoposen.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
12 years ago

Här hjälper ingen foto-pose, tyvärr. Har försökt utan att lyckas.
Tycker det ser ok ut i spegeln, men sen när man fotar – nämen fy faaan!

mariemonroe
mariemonroe
12 years ago

Jag drar alltid ner näsan!! haha. och alltid från sidan!! Jag hatar mig själv framifrån och vill helst fotas från vänster sida 😀

Nästa inlägg

Ingen pungkula!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x