GÅBAND

20111221-062626.jpg

Vårt köksfönster…. Dessa adventsljusstakar lyser nätterna igenom. Det är så himla mysigt att komma ner på morgonen till ljuset av dessa.

Nu kan man ju tro att detta bara skulle handla om mys och pys här hemma. Men titta man mer noggrant på bilden så ser man faktiskt att något gömmer sig därute.

Vi ska titta lite på nästa bild.

20111221-062859.jpg

Ja, därute i mörkret gömmer sig ett gåband. Vi ar slängt ut det. TACK kära kusin för att vi fick det men för helvittinen vad jobbigt det är att gå på. Den fungerar inte riktigt som ett vanligt gåband med motor utan här är det du själv som är farten. 10 minuter står man ut sen är man färdig som spaghetti. Dessutom skulle ju såklart barnen lajja på det och vad tror ni händer? Listen bredvid pajjar. Men nuså har vi beslutat för att köpa ett riktigt gåband med motor till oss i julklapp. Så…. HEJDÅ ”alldeles för jobbigt att gå på” gåbandet. Det är liksom tillräckligt jobbigt att gå som det är, man behöver liksom inte förvärra hela situationen med ett fuckin iron man band. 😉

Ja, HEJDÅ.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

PULLTVÄTTERSKOR

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x