Julklappsshopping pågår!

20111222-184236.jpg

20111222-184308.jpg

Ok! Jag har tagit på mig krigsmunderingen och begett mig in i kaoset. Erikslund är vi i och här finns allt, i butiksväg. Vi rastar med lite kvällsmat på IKEA. Tony o Milo är hemma så jag får vandra helt solokvist. Hallllllåååååååå….. Vicken grej!! Gå själv. Bara påsarna i handen och jag. Det känns som jag går i dvala, hör inget. Bara butikerna och jag i symbios. Så jävla NAJS! Hade nästan glömt bort hur det var. Kom på mig själv nu med att jag inte vart på shoppingrunda till mig själv på ÅR OCH DAR. På sant!!!!!

Hepp, nu mörschar vi IKEA. Sen Toys R Us…..

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
angelixa84
12 years ago

Kul att du är i ”min” stad. Läste nånstans att du bor i enköping. Stämmer det? Jag har själv varit på erikslunds idag, kanske sprang vi om varandra 😀

-God jul!!

Åsa
12 years ago

Det är så galet nice att få gå/springa runt i butiker helt själv utan man och barn, njuuuut!!! Själv ska jag dit med sjuk unge och syster i morgon… Önska mig lycka till 😉 Ha en riktigt god jul, kram Å

Nästa inlägg

Niiinis Julkalender Lucka # 22

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x