Bak & Gråt

20111223-065714.jpg

20111223-065729.jpg

20111223-065741.jpg

20111223-065751.jpg

Med tanke på bilderna här ovan kan man ju tro att jag lyckats med det där som jag haft som julvision. Idag var dagen då jag skulle baka, sjunga julsånger, Milo skulle tindra med ögonen och glöggpannan skulle puttra mest hela dagen medan jag slog in det sista vackra klapparna.

MYYY AAASSSS!!!

Ok, låt mig presentera verkligheten för er! Igår kväll när jag kom hem vid nio på kvällen var jag så trött så man kunde tro jag hängt både min och Milos jacka i galgar under mina ögon. (Äsch, svårt att förklara!) Sen vet ni kanske hur män funkar? Ja det här med hur vi tänker kring att förbereda julen går inte sådär riktigt hand i hand. Man kan säga att man tänker lite olika. Nåväl, jag somnade vid 11 igår kväll. Rekord länge vakentid. Halv 3!!!!! Bestämmer sig Milo för att vakna och vilja gå upp. Jag bestämde mig för att så ar inte fallet men eftersom Milo är född under en envis stjärna så blev det en lång och utdragen kamp :(. Halv sex somnade han om och Tony snarka i högan sky utan att ha ställt klockan ( jag är hans väckarklocka) så där låg jag o visste att han ska upp om en halvtimme och att han skulle försova sig om jag somnade om. ”Curling-av-man” kallas detta. Väckte honom o sa att han skulle ställa klockan. Kunde inte lägre somna om då jag kände mig uppstudsade av allt så jag gick upp o Milo vaknade i samma sekund. Ämen då bröt den här lilla mamman ihop litegrand. Tårarna har runnit medan jag stått här och svängt ihop en saffransdeg. Jag har sovit 3,5 timma och den här dagen började inte som jag tänkt. Jag är så JEFLA trött så det finns inte ord. MEN, nu ska jag göra mig lite frukost. Mitt goda Halleluja te ni vet. Sen ska jag baka (vilket är som terapi för mig). Sen ska jag svängs förbi jobbet och avsluta det absolut sista, Milo är med mig. Köpa de 2 sista klapparna och sen åker jag hem. Lyssnar på ”Scråla” när hon sjunger en julsång, dricker en kopp glögg och somnar i soffan innan 8 ikväll. Det blir väl bra det med…. Julafton är det imorn likt förbannat!

GOD JUL VERKLIGHETEN

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
husbandet
husbandet
12 years ago

Jag kommer sitta på utsidan av huset iförd rustning och spela Bingolotto !!

Jennie
Jennie
12 years ago

Född under en envis stjärna var ett nytt och väldigt vackert sätt att beskriva ”trots” tycker jag! ska definitivt börja användas. Själv satt jag och grinade i en fisljummen bastu 2timmar efter resten av familjen igår, då var mitt liv bara hemskt och inget var i mannens ögon gott nog. Men idag får han städa bäst han vill! lämnar mina 3 troll hemma önskar honom lycka till och åker till stan och fixar det sista! köpte förresten en av dina fina skyltar idag, blir en perfekt julklapp!

Nästa inlägg

Holy macarony trött!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x