Ett ”direkt hämtat ur verkligheten” inlägg

Detta inlägg kommer bli ett ”direkt hämtat ur verkligheten” inlägg. Inga supersnygga uppläggningar på ett fint Mateus fat med kvällens middag. Nope, hemma hos oss ser verkligheten helt annorlunda ut ikväll, här är det detta till middag:

20130313-192546.jpg

Milo somnadeifrån middagstiden, kvar blev ett par hungriga och trötta föräldrar som bara inte orkade tina kycklingen eller förbereda nåt annat ”matigt” för den delen. Smörgåsar, matiga smörgåsar. Inte den bästa middagen men ibland orkar man inte. Såhär kan verkligheten se ut.

Milo är nattad i bästa skönaste och rena pyjamasen, tänderna är borstade och håret är borstat innan vi läste sagan och han somnade skönt………. ELLER INTE!

20130313-192953.jpg

Minstingen ligger såhär och sover. Tröjan han hade på förskolan är fortfarande på. Han tokdäckade i bilen och vaknade till lite när vi bar upp honom. Tänkte att vi skulle hinna klä av honom, lite välling och kanske borsta tänderna men….eeeh NEJ, den gubben gick inte. Såhär kan verkligheten se ut.

Vi har nu packat så väskorna står klara, vi hade skön musik under tiden och det gick så jäkla lätt att hitta allt man ville ha med sig. Alla kläder är klara för helgen…… ELLER INTE!

20130313-193606.jpg

Tvättmaskinen går, jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig? Har hur mycket jobb som helst som MÅSTE bli klart imorgon och jag har inte ens börjat packa än. ZzzZzzZzzz….. Såhär kan verkligheten se ut.

Nu har vi dock tagit oss i kragen och börjat skriva lista och förbereda så det bara går att stoppa allt i väskan imorgon….. ELLER INTE!

20130313-194240.jpg

Vi ligger utslagna bredvid vår lilla kille och orkar bara inte ta tag i alla måsten. Båda är slutkörda efter jobbet och har sovit lite knackigt inatt så det enda man vill är att bara ligga kvar i soffan. Såhär kan verkligheten se ut. 🙂

Hoppas Du har en lugn och skön stund därhemma och slipper känna någon stress alls. Vi kommer nog fortsätta slappa såhär resten av kvällen om jag känner oss rätt. Skööööönt, fin kväll till dig. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThereseMcDonald
11 years ago

Sådan är vår verklighet jämt. Även dasspapper i stället för servetter. Älskar den vardagen.
Puss!

Jennie
Jennie
11 years ago

Ja så är de flestas verklighet tror jag;)…Jobbet tar mycket tid.. O allt man vill/ska hinnas med.

Johanna
11 years ago

Sov gott fina ni ♥

Marika
Marika
11 years ago

TACK-underbart att höra & se någons verklighet! Stor kram

Ulrika
Ulrika
11 years ago

Helt rätt VILA måste man. Ta hand om varann och bara njuta ibland
är ju underbart när man är trött.

Vad eller var köpte du tofflorna? Något speciellt märke på dem som
man kan googla?
Sov gott!!

fibrolillemor
fibrolillemor
11 years ago

Tycker det låter nice med lite verklighet;) känns som den försvinner mer och mer 😉
Hoppas ni fått sova och att helgen blir toppen!

Ulrika: tofflorna ( el likadana i alla fall) finns på netto . Jag har tre par , jättesköna!

Maja75
Maja75
11 years ago

Ha-ha-ha!! 🙂 Livet i ett nötskal!

Puss & kram

Eva
Eva
11 years ago

Hej alla fina människor!
Precis så önskar jag att verkligheten skase ut, att det är helt OK att slappa i soffan fast det finns måsten…. vem fan bestämmer att vi måste vara perfekta hela tiden! Jo justdet, jante….
Nej nu är jag på jobbet, det ser kaotiskt ut hemma med ouppackade grejer från flytten, tvättkorgen är fortfarande upptagen med rena tvätten som ska vikas och plockas in i skåp och garderober, smutstvätten är ett nytt berg i IKEAkassar, disken står på samma ställe på diskbänken som igår kväll…. Och ändå ska jag unna mig ett fotbad och bastu ikväll under tvättstugetiden och packa inför min weekend i Umeå!
Jag kommer att komma hem till samma kaos idag som på söndag när jag kommer hemefter resan… och jantekan dra åt helvete!
Ha det gott alla fina!!!

Ann-Sofie
11 years ago

Du är skön du:) Väldigt skönt att se att det faktiskt ser ut så här hos många, man orkar inte alltid fixa och dona…!
Kram till dig och hoppas att du hinner med allt på jobbet idag!

Madde K
11 years ago

Så skönt Nina att du faktiskt visar hur det ser ut..att allt inte är perfekt. Själv klev jag in i tvättstugan i morse och höll på att börja gråta över all tvätt som låg huller om buller över HELA golvet, en stor hög på bänken som behöver strykas/vikas..men fan ibland orkar man bara inte och som sagt det är ju ingen som kommer hem och gör det åt en heller..ska försöka kasta in en maskin eller två ikväll..om jag orkar 😉

Sofia - ett bättre du
11 years ago

Åhh vilket skönt vardagsinlägg måste jag säga! Hoppas ni får ordning på allt, för så här stökigt (på ett fantastiskt sätt) är det ju ändå ofta och härligt att läsa att fler har det så.

Alexandra
Alexandra
11 years ago

Underbart inlägg… Befriande att se:) Vi är ju bara människor och allt måste inte vara perfekt alltid. Du är härliiiiig tycker jag:) Kram på dig du goa människa

Nästa inlägg

LCHF – Tacos

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x