Garderåb besöket

Hej min vän!

PIUUUUUUH!!! Vilken dag jag haft alltså, herreminjeee….men det har varit roligt på många sätt. Jag jobbade undan ganska så bra, sedan åkte jag ju ner till Garderåb (klädbutiken). Ämen ooookeeeeej! Det var inte bra för plånkan. 😉 Jag åkte hem med halva affären. Jag var bara tvungen och ta bilder i butiken för den är såååå fiiiin!

20130314-204006.jpg

20130314-210625.jpg

20130314-210708.jpg

Kolla bara på provrummet!? Åh, där inne skulle man kunna sitta och dricka kaffe och prova omvartannat.

20130314-210849.jpg

Här står Alexandra som är en av ägarna utav Garderåb, deras Facebook sida hittar du HÄR! Så himla kul med en butik i vår lilla stad med klädmärken som Love Forever, Dry Lake, Repeat/Drys, Designwerket m fl. Kläderna jag köpte kommer jag visa närmare imorn, såååå mycket fint!!! 🙂

Nu går ögonen i kors och jag har packat allt till mig och Milo. Tony håller fortfarande på….ni vet karlar?! 😉 Imorn lämnar vi Milo på förskolan och sedan åker vi raka spåret till Hannah och Peter. Sedan slår vi följe mot Båstad där vi ska bo i Peters mammas hus. Så mysigt det ska bli. Lördag far vi till Ystad och checkar in på Ystad Saltsjöbad .

Nä, nu måste jag vila. Vi hörs tidigt imorn bitti, ni hänger ju såklart med på vår resa. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ankan
Ankan
11 years ago

Spännande. Njut nu ordentligt, och kom ihåg oss som är ”beroende” av ditt blogg 😉 Kramar!

sofia208
11 years ago

Älskar sådana butiker, förstår att du kom där ifrån med en tunn plånbok 😉 Så kul och härligt ni kommer få det i helgen!!!
Kram kram

Nästa inlägg

Snart shopping men först…..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x