Bildkavalkad DEL 2

Så underbart det är att kolla bilder såhär i efterhand. Det är när man ”landar” som man får tiden att kika igenom alla bilder ordentligt. Jag har ju visat bilder på interiören…nu var det dags att visa lite från havet som ligger strax utanför SPA:et.

Havet:

image

image

Igår gick vi ut på promenad för att se det vackra arga havet. Det kändes som det var argt igår nämligen men så sjukt vackert. Ystad Saltsjöbad har verkligen visat hur vackert och detaljrikt det kan vara. Vill åka dit igen, det är en sak som är säker.

image

image

image

Denna ”bryggan” gick vi ut och kikade på. Vågorna slog mot bryggan och jag lyckades fånga en på bild.

image

image

image

image

image

Vackert va?

Återkommer med mer under dagen. Nu ska jag ta tag i lite jobb, jag jobbar hemifrån idag då jag kände att jag ville ta igen lite tid med Milo. Jag ska också börja baka då Thedde fyller 17 på lördag. Ska göra massa härligheter som ni såklart ska få bilder och recept på.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linn
Linn
11 years ago

Så fint det ser ut!
Förstår att ni har haft det mysigt där.

Grymt maffig bild på vågen som slår in över bryggan!

Niiinis
Reply to  Linn
11 years ago

Visst var den fin? Jag fick till den kan man säga… 🙂

Nästa inlägg

Ninas Choklad & romkaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x