Det blev lite mer från IKEA

Har ni åkt till IKEA nångång utan att köpa något alls? Ni vet, gå ut genom kassorna helt  tomhänt. Om jag säger såhär, idag var ingen sån dag. Jag har ALDRIG haft en sån dag.

image

Vår baklucka. Känns som om den kommer explodera snart. Poff så ligger resårmadrassen på E18. Kunde inte låta bli och köpa en sån här. Har sneglat på den länge men eftersom den kostar 2000 pix har jag dragit mig för det. Idag hittade jag den på fyndhörnan. 600 pix känns mer överkomligt. 🙂 Jag ÄLSKAR fyndis!

image

Det är taikon i bilen. Ingen får plats och sitta och jsg har den här påsen uppkörd i fejset för och inte snacka om Milo som sitter bakom den nånstans.

image

Thedde sitter frambaxad i framsätet med världens största lampa i knät. ”Det ska gå” sa jag och spände ögonen i Thedde och Tony. Sen struttade jag till kassan, stod sen på parkeringen och hejjjade högljutt medan bilen gungade av och an när Tony svettig och med ådrorna ståendes ut från pannan som råttpittar gjorde sitt yttersta för att få in madrassen i bakluckan. Men, vad var det jag sa? 😉 Tänk att vi kvinnor vet sånt? 🙂

Milo har somnat, han frågade när vi skulle vara hemma, somnade snabbt när han hörde vi skulle sitta i bilen en stund. Ingen välling, ingen tandborstning och pyjamasen kan vi glömma. Det blev en sån kväll ikväll. Vi skulle varit hemma tidigare men det var nå jädrans vägbygge på vägen hit så vi fick ta nå kovägar till Västerås. Aja, nu börjar vi närma oss hemmet….

Hoppad du har mysigare än mig sittanded bland madrasser och IKEA påsar. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
11 years ago

En gång fick jag ta tåget hem från IKEA 🙂 Jag o barnen fick inte plats i bilen så vi fick ta tåget istället, men tjänade ändå på affären! 🙂

sofia208
11 years ago

Det är stört omöjligt att komma från IKEA utan att handla något, det är också omöjligt att komma därifrån med exakt det man ”tänkt sig” att köpa, det bli alltid mycket mer! 🙂

Kram kram

TeZz
11 years ago

Gud så härligt med shopping!! Och sådär är det, vi kvinnor vet!! Det får alltid plats på något konstigt sätt!! En Karl hade inte fått in hälften;) önskar er en toppendag!! Kramar

Carro
Carro
11 years ago

Hahaha! Skrattar så tårarna rinner (kan ha att göra med att jag har influensa också)!! Du är för skön! Tack för rolig läsning.

Vi kan åka till IKEA för att köpa typ en lampskärm, men när vi väl är där kommer vi på att just det, en sån där vore bra att ha, och en sån till barnen osv. Och så kostar kalaset 4000:- istf 200:-.

Nästa inlägg

Såhär gör du en fiskbensfläta

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x