Kalaset

Hej min vän! Nu ligger jag i soffan med värkande fötter. Jag bakade och lagade mat i 8,5 timme idag, det är helt sant! 🙂

image

image

image

Vi började med frukost på sängen inne hos Thedde idag såklart. Vi slabbade ner hela sängen men vad gör det? 😉 Fyller man år så gör man.

Detta kan man väl kalla jäst deg va?

image

image

image

Blev ett gäng goda focaccia med cocktail tomater, oliver och rosmarin. Sjukt gott! Imorgon blir en riktig receptdag på bloggen.

image

Gjorde en grym cheesecake idag. Blev sååå nöjd med den. Hög, fräsch och gudomligt god!

image

image

Morotskaka med kokosflingor uppepå.

image

Kladdkakemuffins med sirap och honung.

Sen blev det lasagnette och en fräsch grönsallad….så nog fasen har jag donat i köket idag.  😉

image

Jag i klänning från JOY. Jag är verkligen sämst på och posa. 🙂

image

Här satt vi sen och åt o fikade loss för glatta livet. Vi var 20 pers. Det blir så med de moderna familjerna. Magnus familj med mamma o pappa och syster med familj. Sen var det Tonys hela familj och så min. Det blir några.

Nu ska jag såsa ner mig i soffan. Jag är trött som en gnu. Imorgon är det receptkalas här inne. Sen ska jag åka till IKEA med min mamma imorgon. Vi ska äta frukost där också, mysigt!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
11 years ago

Oj vad du slet i köket igår och allt såg så gott och proffsigt ut. Mycket folk men vad trevligt att ni får plats med alla i samma rum iallafall.

sofia208
11 years ago

Du måste då vara världens bästa kalasmamma! En hel arbetsdag i köket för att fixa godsaker till sonens kalas, grym är du och såååå gott ser det ut att vara också! 🙂

Kramar

Rosie
Rosie
11 years ago

Vad gott allting ser ut duktiga du!

jennie
jennie
11 years ago

OJ, vad gott allt ser ut!! kan man få receptet på den cheesekaken och när ger du ut en bakbok???:) allt är enormt frestande:) och, vad smal du blivit!! hur mkt har du gått ner? mvh Jennie

Nästa inlägg

Påminnelse om den STORA BAKUTMANINGEN!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x