Shopping & fika = HÄRLIG SÖNDAG

Hej min vän! Nu har det blivit kväller och jag har knappt varit hemma idag. Jag har fått fladdra runt och bara gjort massa trevliga saker….själv…..eller utan man och barn i all fall. Energigivande men också energislösande då jag känner mig helt trött och slut nu. 🙂

20130324-175220.jpg

Jag åkte iväg med mamma och hennes väninna till IKEA i morse. Vi stack redan kl halv 9 i morse för att även få äta frukost där. Wow, vilken frukostbuffe dom börjat med. Allt finns. Sedan handlades det lite i vanlig ordning. Jag köpte en ny kudde IGEN! Den andra var inget bra, har fått extra ont i nacken av den så nu har jag köpt en annan för att prova. Ni vet ju att jag har kört igång projekt SKÖN SÄNG!! Det blev en hel del annat också som jag tänkte visa dig senare.

20130324-175546.jpg

Kl 3 var det dags för ett litet möte med mina ”Helenor” igen. Vi träffades hemma hos en av Helenorna och hpn hade bakat och gjort mys åt oss. hon är så huslig sådär. Vi håller ju på och planerar lite roligheter tillsammans och idag spikade vi datum och allt som ska hända. Du får såklart veta allt sen när vi går ut offentligt med det.

20130324-175806.jpg

Här sitter jag nu i bilen. Vi har varit och hämtat Elliot hos en kompis ute i Fjärdhundra. Där vi bodde förut. Guuuud så långt det är ut dit nu när vi inte längre bor där. Jag kan inte fatta att vi kört den här sträckan minst 2 ggr per dag. Tänk när jag hade så svårt att hålla Milo vaken efter förskolan när han slutade sova middag dagtid. Vilket sjå det var. Fick sitta och sjunga, spela och tjoa o tjimma för och ens ha en suck! Jag var ju heeeeelt slut när vi väl var hemma. 2 mil enkel väg är en bit. 😉

Nu ska vi hem och ha söndagsmys med film i soffan. Milo fetslaggar redan här i bilen så det blev en tidig kväll för han. Imorgon ska jag bjuda på alla recept från igår, orkar inte riktigt idag. Sen drar ju BAKUTMANINGEN igång imorgon kl 12. Wieeeee!! Roligt roligt! ❤ Kärlek till dig min fina bloggvän. Tack för att du läser här inne hos mig….

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
11 years ago

Lite nyfiken på Peters mammas gästhus sängar/madrasser och täcken som ni blev så kära i. Vad var det för märken/sort på dom?
Jag är nämligen också på jakt efter den perfekta sängen och blev som sagt lite nyfiken…. /Lotta

sofia208
11 years ago

Måste nog prova den där IKEA frullen någon gång, den verkar ge mycket shoppingenergi i alla fall 😉

Nästa inlägg

Godmorgon

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x