Dagens RECEPT – Viktväktarrecept

Höll ju nästan på att glömma! Jag skulle ju bjucka på det däringa receptet.

20130823-191412.jpg
4 portioner, 11 propoints/portion.

Viltfärsbiffar med tzatziki, ämen vaaaad goooott!! Tzatziki för mig nu är sådär men jag brukar faktiskt bara ta lite fraiche 5% och ha i lite krydda, typ italiensk salladskrydda och äta till. Jättegott (säg det som Tina Nordström). JIETTTEGUOTT! 🙂

20130823-191641.jpg
15 bitar, 6 propoints/bit.

Halleluja! Vill du så kan du smaksätta frostingen uppepå med t ex romessens. Det mina damer och herrar är gott det serru! 🙂 JIEETTEGUOTT! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
10 years ago

Jag tänkte tipsa om smal tzatziki. Jag viktminskar också, men inte med vv utan jag räknar kalorier.

Blanda lättkvarg (0,1-0,2% fett) med naturell yoghurt (3% fett) tills du fått yoghurtsmak på det. Sen blandar du i vitlök, gurka, salt, lite torkad mynta och ett par droppar olivolja. Klart, smalt och gott. 🙂

Niiinis
Reply to  Therese
10 years ago

Jättegott men min mage klarar inte riktigt det starka. Hoppas fler ser det för det verkar gott…. Tack för tips! ❤

Nästa inlägg

Sneakpeak på Guldknappen outfit

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x