Bröllopsdag idag!

Idag är det vår
Bröllopsdag!
Idag har vi varit gifta i 7 år. 2006-08-26 blev jag fru Hermansen. En fantastisk dag på alla sätt, har bara känt samma lycka vid mina barns födelse som den dagen jag gifte mig. En stor dag…

20130826-080544.jpg

Mina stora pojkar var så små då, bara 10 och snart 8 år. Dom var så fina. Åh hjärtat bara vällde över av kärlek åt alla håll. Alla mina pojkar i mitt liv som skänker mig så mycket glädje. Lilla Milo hade ännu inte kommit till jorden…han låg kanske som en micromillimeters början till spermie och simmade i Tonys pung och såg det hela därifrån. 🙂

Vi är så dåliga på våra bröllopsdagar! Men än så länge har dagen bara börjat, vi hinner kanske göra något väldigt fint av den ändå! Jag ska i alla fall göra mitt bästa! ❤ Återkommer under dagen såklart.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
helena
helena
10 years ago

Grattis på bröllopsdagen. Vad du var lik Carola Häggkvist på dina bröllopsbilder.

Susanne
Susanne
10 years ago

GRATTIS på bröllopsdagen!
Jätte fina bilder!
Ha en toppen dag!
Kram

Nästa inlägg

IKEA, Småland och söndagshäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x