Jag bjuder på den här bilden

Halloj där! Vad roligt det är när ingen av oss bestämt nåt för kvällen. Tony blir som ett barn.

”Ååååh, jag vill hitta på nåt mysigt” säger han.

”Ja men då gör vi det då” säger jag.

Men han beter sig som att det vore försent för någonting alls. Vi hade ju inte planerat något större alls ju, vi hade ju bara sagt att vi tar det som det kommer. Men han är så rolig min man förstår ni, som ett litet barn. 🙂

20130826-124724.jpg

Jag har varit på tandregleringen med Elliot. Han ska få sin tandställning i oktober. Nu är det bara en sista tand som ska dras ut så är han klar.

20130826-124831.jpg

Ny nyttig craving. Färsk broccoli. Sååå gott och såååå nyttigt. 0 propoints också. 🙂

20130826-125307.jpg

Han är bra härlig den där mannen jag är gift med va? Smäller av en bild på mig när jag låg utslagen i soffan igår, inte så lite heller va? Jag ser ut och vara nedslagen liksom, med ett basebollträ så brillorna t.o.m hamnat på sniskan! Hehehe…han vet inte vem han har att göra med. Jag har en blogg som läses av en hel del människor och detta kommer det att ges igen för, basatt’hanvet! Be prepared Tony, REVENGE! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Min sambo tar också sådana där sjyssta bilder på mig ibland när jag är väldigt trött och har däckat fullständigt 🙂 Vad de inte verkar förstå är att vi som bloggar kan ge igen så det skriker om det 😉

Du ser ut att sova gott i alla fall 🙂
Kramar

pezze
pezze
10 years ago

du ser iallafall söt ut när du sover.. 🙂
finns en del folk som fan inte ser kloka ut när de sover!!! X-D

Nästa inlägg

Vill du köpa en säng?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x