Mysig kväll

Godmorgon!

Voine voine, jag har sovit som en kratta, typ 4 timmar. Jag är en vanemänniska och när jag går och lägger mig försent så kommer jag över den där tröttheten och blir pigg. Till klockan 1 inatt. Å så vaknade jag kl 05. Snaaaaaaark!

Vi hade i alla fall en mysig kväll.

image

Maten var god och vi satt och pratade i munnen på varann. Härligt att man fortfarande har saker att prata om.

image

image

Såååå snygga glas. Blev tvungen att fråga var dom var ifrån? Cervera för den som är intresserad.

image

image

image

Sedan blev det bio. Vi kollade Woody Allens film Blue Jasmine. Han är ju lite speciell den däringa Woody men med tanke på rollpreststionerna var filmen riktigt bra. Sen åkte vi och hämtade Milo hos mormor och morfar. Han sov så gott.

Nu frulle, återkommer alldeles strax!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Vilken middag ni åt, den ser supergod ut!! 🙂 Visst är glasen snygga?! Jag har också dem, men de kommer från Lagerhaus, inte från Cervera. Men de kanske finns på flera olika ställen, känns som att de kan vara ”några” kronor billigare på Lagerhaus dock 🙂

Ha en fortsatt fin morgon!
Kram kram

mormortill10
mormortill10
10 years ago

Jag och min man har varit gifta i 43 år och levt ihop i 45 år och vi pratar fortfarande med varandra :-)))

Kram från Trelleborg

Niiinis
Reply to  mormortill10
10 years ago

Härligt för er! Man har sett alltför många par som lever tillsammans länge och som aldrig pratar med varandra. Sån vill jag (och hoppas jag) aldrig bli. Jag hoppas att våra samtalsämnen fortsätter att finnas till vi blir riktigt gamla och inte längre vet vad vi pratar om. 🙂

mormortill10
mormortill10
Reply to  Niiinis
10 years ago

Just det….
har det i min närhet.
Hon påstår att efter ”några” år är man bara kompisar………….
Men VI älskar fortfarande med varandra………..

Kram kram.

Trelleborg

Nästa inlägg

På tu man hand

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x