LiquidizR, hemmafru och kvinnlig list

Ja men hej! Idag fick Milo vara hemma med mig eftersom jag jobbat hemifrån. Han var lite trött idag då vi blev sena ute hos svärisarna igår, då kan det vara skönt för oss båda att få ta en slappardag, även om den blir slapp för honom men jag måste ju fortfarande sköta jobbet. 🙂 Det är ju inte jättelätt att stimulera en 4 åring som de blir stimulerade på förskolan. Det är mycket ”Mammaaaaaa, får jag ta en glaaaaaaass?” typ för sjuttonde gången och man ba: orkar inte säga nej. Ta en glass liksom. Sen måste man kasta lite boll medan man står och lagar korv och spaghetti, eller så får man rita nån gubbe för att ge honom lite inspiration att fortsätta rita. Idag har han dock varit nästan självgående fast haft lite tråkigt stundtals. Det är då man kanske får bli lekfarbror ett tag, eller bara sitta bredvid i soffan en stund. Hur som så är jag glad ända in i hjärtat av dessa spontan mys-dagar.

20130828-163630.jpg

20130828-163635.jpg

Igår fick Milo äntligen sin coola LiquidizR. Den här har vi pratat mycket om ska jag säga er. Det är en motorcykel med en gubbe på som kör. Den har tre hjul och går som ett skållat troll. Den är helt radiostyrd och kan göra massa svängar.

Det var inte bara Milo som tyckte den var cool. Tony typ tjafsade med Milo för att få köra den. Haha, alltså vad är det med karlar och radiostyrda prylar?!

20130828-163922.jpg
Skön stil! 🙂

Milo har också en radiostyrd liten helikopter, ämen den jäkeln har hela manliga skaran bråkat om. Farsan satt och körde den så länge till Milo satt och grät om att det var hans tur. Som om det inte vore nog så skulle Tony, Thedde och Elliot också köra den. Så den här LiquidizR mojängen kan jag säga att vi får gömma typ. Jag såg hur Tonys horn växte ut igår när han fick tag på fjärrkontrollen till den.

Nä, nu ska jag laga mat igen. Det är så man får göra när man är den som jobbar hemifrån. Vara lite hemmafru också. ❤ Frupoäng till mig.

Psst: vad gör man inte för husfriden. Imorn ska jag på inte mindre än 2 events så det gäller att klappa medhårs nu. 🙂

Psst 2: LiquidizR:n är från Lekmer.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
10 years ago

Hej!
Idag när jag skulle vara med i tävlingen där man kunde vinna den fina klänningen så blev det error flera gånger.. Kollade kommentarerna nu och då har jag lämnad 2 st. kommentarer…Inte meningen bara att det blev fel hela tiden.
Ha det så bra!
Ska definitivt kolla upp den där leksaken till sonen på 4 år:)
Kram

Nästa inlägg

Äppelbullar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x