Morgonrundan CHECK

20130828-064418.jpg

Dagens runda! Idag är jag stolt över mig själv. Det var segt, så sjukt segt att komma upp. Katten väckte mig halv 5 sen kunde jag inte somna om. Låg länge och tänkte om jag skulle strunta i morgonrundan. Men sen gick jag upp, kämpade mig upp. Dessutom så joggade jag mer än halva rundan idag…. Sedan såg jag rådjur.

20130828-064610.jpg

20130828-065400.jpg

20130828-065407.jpg

Vet ni, på morgnarna är det så fantastiskt vackert. Jag bara måste ta bilder så ni också får se. Det är svårt att åtetskapa på en bild. Men när luften är sådär härligt frisk, det känns som det är mer syre i luften. Allt är lugnt runt omkring, tyst och fridfullt. Dom stunderna försöker jag verkligen andas in. Synd ibland att man måste springa vidare på sin runda. Skulle ju typ vilja sätta mig på en filt och bara titta och andas in. (Oh noooo, hon har rökt på igen tänker du). Nä, men jag har så smått börjat lära mig att njuta av såna här stunder, förr har jag bara hastat förbi utan att ha sett det.

Nu frukost! Sitter samtidigt och kollar på Oprah som är så känslosamt idag…. 🙁 Hörs snart igen. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
En av Åsorna :-)
En av Åsorna :-)
10 years ago

Gud vad duktig du är som sticker ut så här på morgonen! Jag är jätteimponerad!! Du skriver ju att du vaknade och gick upp tidigt, men bortsett från hur jobbigt det är, hu hinner du?! Hur långt går/springer du, hinner du duscha och äta frukost innan de andra ska upp till dagis och jobb? Bara nyfiken på hur du lyckas få ihop det! Superbra iaf! 🙂

Linda
Linda
10 years ago

Åååååå vilka underbara bilder, kan förstå att du skulle vilja stanna o bara sitta o titta o njuta, Sverige är vackert 🙂
//Linda

Nästa inlägg

Vinn en Doris Diverse klänning!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x