Tänkvärt citat och en hektisk dag!

20130829-062058.jpg

Dagens citat! (Egenpåhittad dessutom). 🙂 Kanske bor det en poet i den här lilla finska pinnen? 🙂

Godmorgon! Jag är inte ute på en runda vilket känns nästan konstigt. Jag har vilodag idag då jag de senaste två gångerna joggat så mycket. Är rädd för att bli sjuk så jag riskerar ingenting. Då är det bra med en vilodag mitt i veckan såhär. Men yeez vad det börjar kännas konstigt att INTE gå ut på sin runda. Som att jag är helt styrd till det nu och att allt annat känns fel. Det är detta som är så härligt med att få det till en vana. Men man ska komma ihåg att det är under vilodagarna som kroppen bygger upp sig, så det är inte fy skam att vila också.

Idag väntar en hektisk dag! Det börjar först med ett Loppievent där Hannah är konferencier. Även härliga Fnulan dyker upp idag. Vi ska ju på samma fest i helgen så hon har åkt upp tidigare för dessa events. 🙂 Senare ikväll väntar ett Netflix event som Hannah ordnar så det blir fullt upp med events idag. Jag ska också till Skrattkammaren och hyra kläder till helgens 35 årsfest som har ett ”Tusen & En natt” tema. Det lär bli många skratt nu när Nina ska ”go orientalisk magdansös” typ. Herreminjee…huka er! 🙂

Nä, nu måste jag sätta igång! Ska göra mig i ordning och ta på mig min Doris Diverse klänning som jag var och hämtade igår. Det blir färgglatt vilket egentligen är helt utanför min komfortabla zon. 😉 Dock så blir det bättre och bättre med den saken. Du ska såklart få se outfiten när jag är klar. Du kommer väl ihåg att tävla om just en Doris Diverse klänning för barn!! <—-[LÄNK] Hörs igen om en stund! ❤

20130829-063509.jpg
Dagens outfit i påsen….

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
malinj73
malinj73
10 years ago

Fint citat, det skall jag tänka på. Jag har precis skickat i väg barnen till skolan och sitter i valet och kvalet om jag skall gå ut en pw vilket vore det självklara valet eller om jag skall passa på att inta soffan en timme innan jobbet i dag eftersom jag börjar lite senare i dag…. Min hjärna säger pw men min kropp skriker vila…. Vem skall man lyssna på liksom 🙂 låter som du skall ha en bra dag i dag!
Kram

Nästa inlägg

Cykeltur, IDOL och tummen ner

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x