ANNONS

Netflix event på Rica

/

Nu är jag tillbaka.

image

Efter loppieventet åkte vi vidare till Rica hotell. Där fixade Hannah tillssmmans med Netflix ett litet tjejevent för 25 tjejer. Där skulle härliga goodiebags packas och hår lockas.

image

Fnulans hår efter att jag lockat henne med plattången. Det blev även lite lockar på Hannah. Sedan sminkade jag både Fnulan och Marita.

image

Härliga goodiebags som väntade på sina ägare. Den var inte dålig kan jag meddela.

image

Här har ni Emma. Hon tillverkar fantastiska smycken, mer om henne längre ner i inlägget.

image

Samuel satt och förberedde sig för att köra lite skönsång för oss.

image

Dukade bord överallt. Lyxiga juicer och gott vatten.

image

Ett gäng snyggingar. Marita till vänster, Annika Jankell,  Tilde De Paula och Annika Duckmark.

image

Fnulan, Vimmelmamman och Tanja Fylking.

image

Alltså såhär! Helle min jeeeeee vad god mat det var på Rica Hotell! WOOOOOOOW! Här väntade jag på min tallrik. Fårost och rödbetor. Nomnomnomnom!

image

image

Mat och musikquiz. Jag fick hjärtklappning bara när jag hörde att det skulle vara lite tävling. Jag bli alltid lite övertänd när det kommer till sånt. Sen får jag blackout i hjärnan och kan ingenting. Kasst va? 😉 Fan jag är ju grym på sånt i vanliga fall.  Igår satt jag liksom ovh bara skreeeeek EMINEM fast jag visste att det var Swedish House Mafia. Va? Eminem? Vart fick jag det ifrån?

image

Det var dessa två herrar som höll i tävlingen. Jag satt närmast, skrek högst och mest fel av alla. Helt hispig liksom! Gissa om min lycka var enorm när jag visste att en av Bryan Adams låtsar kom på 80 talet. Jag skrek rakt uuuuut! Vann en tempur kudde tilm min onda nacke. 🙂

Fler vinnare:

image

image

image

image

Det var iPads, apple TV, smycken från Emma Israelsson och ett gäng med Tempur kuddar i potten.

image

Jag med alla möjliga härliga tjejer. Ja, vår härliga Starwoman var också på plats. Jag såg henne sist när hon precis blivit gravid med Celine. Long time no see.

image

Några ”FEMME:are” samlade. Önskar att vi snart får möjlighet att umgås mer.

Nu ska vi kolla in goodiebagen!

image

image

image

image

Så generös goodiebag alltså. Bl a ett armband från Netflix, smink från Palina, fransnäring m.m.

SÅÅÅÅ härlig kväll på alla sätt!

Nu sitter jag i soffan och är trött som en örn. Skulle behöva fixa naglarna för morgondagens 35 årsparty hos Hannah och Peter. Ni ska bara se våra outfits? Igår när jag kom hem med kostymerna så gick Tony omkring i sina kläder och förvandlades till Ali Baba. Han gick All In i sin roll….haha, skrattade åt honom så jag nästan kissade på mig. 🙂 Imorn lär det bli roligt här på bloggen skulle jag tro så lova och komma hit och kolla imorn?! 😉

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00