Netflix event på Rica

Nu är jag tillbaka.

image

Efter loppieventet åkte vi vidare till Rica hotell. Där fixade Hannah tillssmmans med Netflix ett litet tjejevent för 25 tjejer. Där skulle härliga goodiebags packas och hår lockas.

image

Fnulans hår efter att jag lockat henne med plattången. Det blev även lite lockar på Hannah. Sedan sminkade jag både Fnulan och Marita.

image

Härliga goodiebags som väntade på sina ägare. Den var inte dålig kan jag meddela.

image

Här har ni Emma. Hon tillverkar fantastiska smycken, mer om henne längre ner i inlägget.

image

Samuel satt och förberedde sig för att köra lite skönsång för oss.

image

Dukade bord överallt. Lyxiga juicer och gott vatten.

image

Ett gäng snyggingar. Marita till vänster, Annika Jankell,  Tilde De Paula och Annika Duckmark.

image

Fnulan, Vimmelmamman och Tanja Fylking.

image

Alltså såhär! Helle min jeeeeee vad god mat det var på Rica Hotell! WOOOOOOOW! Här väntade jag på min tallrik. Fårost och rödbetor. Nomnomnomnom!

image

image

Mat och musikquiz. Jag fick hjärtklappning bara när jag hörde att det skulle vara lite tävling. Jag bli alltid lite övertänd när det kommer till sånt. Sen får jag blackout i hjärnan och kan ingenting. Kasst va? 😉 Fan jag är ju grym på sånt i vanliga fall.  Igår satt jag liksom ovh bara skreeeeek EMINEM fast jag visste att det var Swedish House Mafia. Va? Eminem? Vart fick jag det ifrån?

image

Det var dessa två herrar som höll i tävlingen. Jag satt närmast, skrek högst och mest fel av alla. Helt hispig liksom! Gissa om min lycka var enorm när jag visste att en av Bryan Adams låtsar kom på 80 talet. Jag skrek rakt uuuuut! Vann en tempur kudde tilm min onda nacke. 🙂

Fler vinnare:

image

image

image

image

Det var iPads, apple TV, smycken från Emma Israelsson och ett gäng med Tempur kuddar i potten.

image

Jag med alla möjliga härliga tjejer. Ja, vår härliga Starwoman var också på plats. Jag såg henne sist när hon precis blivit gravid med Celine. Long time no see.

image

Några ”FEMME:are” samlade. Önskar att vi snart får möjlighet att umgås mer.

Nu ska vi kolla in goodiebagen!

image

image

image

image

Så generös goodiebag alltså. Bl a ett armband från Netflix, smink från Palina, fransnäring m.m.

SÅÅÅÅ härlig kväll på alla sätt!

Nu sitter jag i soffan och är trött som en örn. Skulle behöva fixa naglarna för morgondagens 35 årsparty hos Hannah och Peter. Ni ska bara se våra outfits? Igår när jag kom hem med kostymerna så gick Tony omkring i sina kläder och förvandlades till Ali Baba. Han gick All In i sin roll….haha, skrattade åt honom så jag nästan kissade på mig. 🙂 Imorn lär det bli roligt här på bloggen skulle jag tro så lova och komma hit och kolla imorn?! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Inget dåligt event det heller, shit pommes vilken goodiebag alltså!! 🙂

Ser fram emot morgondagen och få se er klädda i tusen och en natt temat 🙂

Ha en fortsatt fin kväll och sov gott! 🙂

Kram kram

http://mittlivinorr.se/

Veronica
Veronica
10 years ago

Wow va snygg du var i din färgstarka outfit, verkligen jättesnyggt och passade dig jättebra!!! 🙂 Härligt med färger ibland, annars blir det lätt att man kör på det traditionlla och färglada SVARTA!!! 😉

Malin
Malin
10 years ago

Hej,

Var jättekul att träffa dig och få en liten pratstund. Hoppas ni får en riktigt härlig kväll idag, ska bli kul att se bilder på era outfits!

Kram
Malin

Jennika
Jennika
10 years ago

Oooooo ska verkligen bli skoj å få se era kläder ikväll:)
Ha så kul!
Kram

Nästa inlägg

Loppievent med Me&I på So i Sthlm

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x