Tamponger, party och orientaliskt

Ok, vaknade upp med jordens skallebang! Har sovit på min tempurkudde inatt, kan det göra så man får huvudvärk? Dessutom har jag gommen full med blåsor så det kanske är nåt på gång (hoppas inte). Aja, 2 Alvedon så kanske man är på banan snart igen.

I morse kom Milo in och la sig bredvid mig. Han sög på nåt lite då och då som jag inte riktigt uppfattade vad det var. Sedan kollade jag lite närmare.

20130831-094503.jpg

20130831-094508.jpg

Jahaaaaaa, han hade hittat en o.b som han gick omkring med och låtsades att det var en cigarett. ”Farfar gör så” sa han överlyckligt. 🙂 Dom snappar upp tammefasen allt.

20130831-100307.jpg

Idag fyller Hannah 35 år. Hon är som mig och älskar att fylla år så in och gratta henne vettja. Ikväll är det då äntligen dags för kvällens fest. Hannah ska ha ett orientaliskt party med Tusen & En natt tema. Vi har hyrt kläder och skrattat så mycket här hemma. Du ska självklart få se våra kläder sen. 🙂 Vi åker mot Sigtuna och vårt hotell vid kl 13 idag. Exet Magnus och stora barnen ska sova hos oss och vara barnvakt då både svärisarna och mina föräldrar är borta denna helg. (Skönt med god relation med sitt ex kan jag säga). 🙂 Milo avgudar Magnus och går och tjatar och frågar om när dom kommer här. 🙂

Aja, vi hörs lite senare igen då! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
10 years ago

Underbart med en sådan god relation med sitt ex. Grattis!’ : )
Ha så skoj på Hannas fest. Ser framemot bilder sen : )

Åsa
Åsa
10 years ago

Spara bilden av den tampongrökande Milo tills han blir tonåring och visa honom:-)

Nästa inlägg

No kristall

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x