Vagn, skitiga naglar och IKEA

Hallå där! Idag har jag fått en massa ärenden gjorda. Nu är
det i stort sett bara svara på mejl kvar. Åkte till Sthlm idag och återlämnade maskeradkläderna. Är i Sthlm väldigt ofta nu, kanske man ska flytta dit? 😉 Maskeradbutiken hade stängt idag men en kvinna i butiken bredvid tog kläderna så länge, HUR RART? Jag kom ihåg att tjejen i butiken sa nåt om att det var stängt på måndag när jag väl var framme. Skit också! Hon som tog kläderna håller till på en fotvård/hudvårds butik som ligger bredvid Roslagsgatan 22 där själva maskeradbutiken ligger, så gå in och ge henne en kram (det gjorde jag) om du har möjlighet. Maskeradbutiken vi hyrde våra kläder ifrån heter Skrattkammaren, man kan se alla kläder på nätet, det är så jäkla bra. Så ska du hyra nångång kan jag rekommendera det stället.

20130902-164029.jpg
20130902-165339.jpg

Sladdade förbi IKEA på vägen hem. Behöver lite höstinspo för hemmet nu känner jag. Vill göra om lite i hallen och i köket så jag letar lite inspiration. Har nog rett ut vad jag vill göra med vår hall. Här satt vi i alla fall och käkade en korv. Satt och kollade på alla som lämnade tillbaka varor. Folk kom med stora korgar fulla med grejer. Jag är skitdålig på att lämna tillbaka varor. Alltså, köper jag nåt galet så brukar jag behålla det ändå, hur idiotiskt är det liksom?

20130902-164410.jpg

Milo satt och roade sig med ett nytt spel som jag laddat hem. Vi har kvar hans sittvagn fortfarande. Kanske är
det dags att göra sig av med den men ibland kan jag inte låta bli och tycka att det är smidigt och ta honom i vagnen. Han är liksom inte jätteroad av att gå på IKEA så då kan vagn vara bra. Han sittet dessutom bra i den fortfarande. Tur att han ser lite yngre ut än vad han är (kort i växten)….. 🙂 Men hörrni? Det här med skitiga naglar på ungarna? Whats up? Hur lyckas dom att varje dag se ut såhär? Vi duschar och badar och klipper naglar med likt förbaskat ser dom ut såhär hela tiden! Är vi ensamma! Lumpunge liksom. 🙂

Nu börja förbereda middag här hemma. Har ett jättegott Viktväktarrecept som jag tänkte bjuda på senare. Ikväll är det IDOL!!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mymary
10 years ago

Skitiga naglar?
Jag lovar fast jag sitter stilla med händerna rakt ut så naglarna skitiga ( nu fixar jag ju till det MEN ÄN DÅ!!!!)

Niiinis
Reply to  mymary
10 years ago

Ja men visst är det så? Vad gör man liksom? Vart kommer skitet ifrån? 😮

Nästa inlägg

Hannahs fest

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x