När en karl har ont…

Fasen, denna dagen gick åt till massa möten så bloppisen får ni imorn! Ok? Det är lite posters som ska ut, har tillverkat lite nyheter som jag sen kränger iväg mest för att få en bild på dom. Men håll utkik imorn så kör vi kl 10 på förmiddagen.

Jag har i alla fall haft flera givande möten idag. Nåt kul ska hända framöver som jag hoppas att du kan vara med på också! När jag spikat lite mer angående det så kommet jag ge Dig all info. Säger bara torsdag den 10/10. Då händer det grejer, SAVE THE DATE om du känner för en trevlig kväll med massa happenings, goodiebag och erbjudanden här i Enköping säger jag.

20130903-164052.jpg

20130903-164106.jpg

Alltså vad tänkte jag med i morse?? Ingenting förmodligen. Jag skulle cykla i morse och tog på mig sandaler liksom. Det var ju för fasen 8 grader bara. Gissa om jag frös med endast det här linnet, kavaj och sandaler? Fij i fasen! Men vädret är bra märkligt nu, svinkallt så nipplarna lossnar på morgonen liksom, sen är det varmt så man svettas som en gris på eftermiddagen.

20130903-164505.jpg

Åkte förbi Tonys jobb på eftermiddagen idag. Där bjöds det på bland det godaste jag vet, en pistagelängd från Fabian Flink…..men jag avstod. Hurra! Han behöver lite moraliskt stöd nu för han går såhär:

20130903-164758.jpg

Smygbild tagen på hans jobb….

Han står som Ringaren i Notre Dame. Barfota. Eller som om hans ena ben är 10 cm kortare. Eller som om man slagit en slägga i sidan på honom. Hans diskbråck har gått upp IGEN. Det är över 3 år sedan sist. Han har så ont, kan inte gå, inte böja sig, ingenting. Han har bara svinont. Ändå jobbar han. Pucko. Han behöver vila med benen uppåt, ta lite painkillers och slappna av och låta frugan värma vetekudden och smörja med tigerbalsam. Så nu är jag och hämtar honom från jobbet. Han skulle ha cyklat, det hade jag velat se. Tänk er en krokig man som sitter med ena skinkan på sadeln och den andra hängande utanför som försöker ta sig hem. Stackars….

Aja, nu ska jag vara en god fru och ta hand om honom ikväll. Vi hörs snart igen! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ellinor
10 years ago

JAAAA! Enköping är ju nära och bra för mig, äntligen något skoj som jag har möjlighet att vara med på! 🙂

Niiinis
Reply to  Ellinor
10 years ago

🙂

A
A
10 years ago

Hej och tack för en superbra blogg! Jag är inne och kollar varje dag… Trots att du inte har ngn ”frågestund” på G så tar jag modet till mig och frågar varifrån i Finland kommer dina rötter (har läst att din mamma kommer från Finland). Kram och hälsningar från Anna i Vasa, Finland.

Niiinis
Reply to  A
10 years ago

Min mamma och pappa är från Sodankylä i norra Finland. Jag har finskt pass fast jag är född i Sverige. 🙂

Kram

sofia208
10 years ago

Låter som att du har något spännande på gång 🙂 Hade jag bott närmare hade jag bokat in kvällen!

Men stackars Tony, hoppas att det går över snart, så otroligt jobbigt när ryggen krånglar 🙁

Ha en mysig kväll!
Kram kram

Nästa inlägg

Flygrädd?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x