Vilken JEFLA morgon!!

Godmorgon! Vilken jäkla morgon alltså…. Var börjar jag? Jag vaknade halv 5 (bättre än halv 4) och låg kvar länge och drog mig. Den här dagen har jag vilodag. Min ischias känns av och jag tror att löpningen gör sitt till, så idag behöver jag bara vila. Hoppas det blir bättre då, kör lite övningar dock för själva ischiasen. Men i alla fall…

20130905-063119.jpg

Jag gick ner i godan ro och märkte att något for ner på golvet. Tog ett steg tillbaka och så sa det KRAAAASCH under min fot. Jag hade trampat sönder en prov parfymflaska med min fot. Lyfte på foten och fick till min fasa se vad jag just trampat på. Tog bara tag under foten och det kändes som där satt små spikar som stod ut. Jag bara slet ut allt och hoppade ut från toan medan blodet rann under foten. Ropade på Tony som fortfarande sov. Han kom ner och tog hand om allt splitter på golvet och jag gick och satte mig i badet. Jag tror att jag fått ut allt och nu räcker det med ett Blixten McQueen plåster.

Mitt i allt märker jag att Thedde fortfarande sover, han som börjar kl 06.15 på sin praktik. Paniiiiik! Jag sitter i badet och Tony hastar upp Thedde. Makaroner kokas till korven som han ska ha i matlådan medan han klär på sig med en macka i mungipan. Nu har han kommit iväg i alla fall och vi sitter här och pustar ut. Jag med en blodig fot. 🙁 Aja, så det kan vara ibland alltså.

Snart ska du få se min före/efter bild so far. Du ska också få ett smarrigt recept (alltså det receptet är bland det godaste jag vet) och så ska du få veta vad jag ska testa, är typ lite pirrig för det. Hör snart igen! ❤

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lillemor
10 years ago

Men nej! Usch och fy vilken morgon! :((

Linda
10 years ago

Aj, aj! Ingen rolig start på dagen men nu kan den väl bara bli bättre, eller hur?. ;0)

Kram Linda

sofia208
10 years ago

Men fy vilken start på den här dagen, det kommer förmodligen att inte bli sämre än så under resten av dagen (om det är till någon tröst) 🙂

Ha en härlig vilodag och ta hansd om dig och ryggen, ichias:en är inte rolig när den bråkar! Då är det (för min del) ”kärringarmhävningar” på golvet som gäller varje timme 🙂

Ha det gott!
Kram

Linnéasgoodiebag
10 years ago

Hua vilken start på dagen. Hoppas att resten av dagen blir bättre och att du får vila. Kram Linnéa

marie.e
marie.e
10 years ago

Vilken dålig start på dagen du fick:(
Tittade på ditt inlägg den 3 september och tänkte wow vilket snyggt nagellack…vilket märke och färg är det?
Kram Marie.

Nästa inlägg

Fler KENT, mysigt möte och skräckbettet

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x