Fredag fredag fredag

Hallå där! Ok, då är det fredag på riktigt. Tråkigt nog hade det landat räkningar ”SIZE BIG” i brevlådan så denna fredagen svärtades ned lite av det måste jag säga. Borde vara förbjudet att skicka räkningar till folk så dom landar hemma på en fredag. Snacka om deppigt! 🙁 Varför är man inte miljonär?

20130906-165618.jpg

20130906-165622.jpg

Nåväl, min dag har gått i ett. Först till smyckesmässan och träffa kompis Susanne och även hinna med ett businessmöte. Vad lugnt och skönt det var på smyckesmässan, jag är van med Formex och Underbara Barn mässan liksom. då är det ju HYSTERI! Smyckesmässan kändes som ett spa. 🙂 Hem direkt efter det. Äta lite. Hämta Milo på förskolan och så iväg och handla. Ni som följer mig på instagram (ninahermansen1), ni fick se en liten videosnutt på min trötta son. Han satt och sov i kundvagnen och nickade som en aspackad. 😉

20130906-165819.jpg

20130906-165823.jpg

Tussen, det är inte lätt att vara och handla en fredagseftermiddag. 🙂 Träffade både kompis Maria och svägerska Eva. Snacka om att man kan babbla när man ses alltså, önskar jag alltid kunde boka en träff med en vän i affären. Vad mycket roligare det skulle vara att handla?!

20130906-171201.jpg

Köpte en fredagsbukett idag, bara för
att jag var värd det. Älskar vita rosor, fint som tusan. Sen är helgkänslan en helt annan när man får en bukett på bordet.

Nu måste jag städa.
Ikväll kommer Tonys bror med familj på middag. ❤Love it!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FETTSNÅL HALLONPANNACOTTA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x